Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kimdir? DDM All Star ne zaman başlayacak

Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kimdir? DDM All Star ne zaman başlayacak
TV8'de ikinci sezonu devam eden Doya Doya Moda All Star bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İki sezona damga vuran isimlerin yer almasının beklendiği bu zorlu maratona kimlerin katılacağı konusunda araştırmalar da devam ediyor. Peki, Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim? Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

300'den fazla bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Doya Doya Moda'da yeni bir heyecan daha başlıyor. Programda birbirinden iddialı 7 yarışmacının katılacağı maraton artık all star konsepti ile devam edecek. "DoyaDoyaModa All Star çok yakında.." sözleriyle paylaşılan yeni format şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor ve bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim? Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda All Star ne zaman başlayacak?

Jüri koltuğunda Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'in oturduğu yarışmada yeni formatın ne zaman başlayacağı yönünde beklentiler had safhada ve şimdiden eski yarışmacıları görmek isteyen binlerce kişi sorgulamalarda bulunuyor. All starın henüz ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher


 

Doya Doya Moda All Star yarışmacıları kim?

İki gündür fragmanları paylaşılan ve kanalda kendisine yer bulan All Star yarışmasında kimlerin yarışacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak geçen sezona damga vuran 3-4 yarışmacının yarışmaya katılması bekleniyor. Heyecanı artırmak ve izlenme oranlarını yükseltmek isteyen yarışma ekibi Sepideh Su Baher, Betül Böçkün, Sündüz Durmaz, Emel Başkan ve Hanzade gibi isimleri çağırabilir. Ancak kesin liste açıklandıktan sonra belli olacak. Sürpriz isimlere de şans tanınabilir. Dopdolu bir maraton izleyicileri bekliyor.

Doya Doya Moda Sündüz Durmaz kimdir

Doya Doya Moda Sündüz Durmaz footğrafları
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum