Doya Doya Moda formatı, jüri üyeleri ve yarışmacıları

Doya Doya Moda formatı, jüri üyeleri ve yarışmacıları
TV8 ekranlarında yepyeni bir moda yarışması izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden ünlü 4 jüri üyesi ve 7 yarışmacısıyla Doya Doya Moda geliyor. Doya Doya Moda formatı nedir, jüri üyeleri ve yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Türk televizyon tarihinde formatıyla belki de bir ilk olarak yayın hayatına başlamaya hazırlanan Doya Doya Moda'nın tanıtımları yayınlandı. Daha önce İşte Benim Stilim ve benzeri yarışmalarda izlediğimiz moda formatı bu kez büyük bedenli yarışmacılar tarafından ele alınacak. Her hafta bir kişinin eleneceği yarışmada kazanan büyük ödülün sahibi olacak. Peki Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyeleri kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Doya Doya Moda jüri üyeleri kimdir?

Hafızalarda Nur Yerlitaş ve Ivana Sert ile jüri üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim ile uzun süre kalan Kemal Doğulu yine ekranlarda olacak. Ayrıca jüri koltuğundaki Uğırkan Erez de yarışmadaki isimlerden biri. Bunun yanısıra Banu Noyan ve modacı Gülşah Saraçoğlu da Doya Doya Moda'nın jüri koltuğunda oturacak. Dört ismin birbirleriyle uyumu ve yorumlarındaki sertliklerin yanısıra yarışmaya sunacakları katkı merakla bekleniyor.

 


Gülşah Saraçoğlu

Modacı Gülşah Saraçoğlu 1982 İtanbul doğumludur ve 37 yaşındadır. Liseden sonra moda sektörüne giren Gülşah Saraçoğlu boşandığı eşi Selçuk Yentur ile bir kez daha evlenmiştir. Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunucu olarak yer almıştır. Bir çok ünlü isme moda konusunda danışmanlık yapmıştır. Son zamanlarda ise sevgilisi olduğu iddia edilen ski sevgilisi Gökhan Göz ile yaşadığı tartışmadan dolayı bolca gündemi meşgul etmişti.


gülşah saraçoğlu
 


Banu Noyan

Banu Noyan aslında bir organizatördür. moda gösterileride koreograf olarak yer almıştır. New York Üniversitesinde İşletme Doktorası yapan Banu Noyan zeki bir kadındır. Banu Miray Işık isminde bir kızı vardı.

banu noyan

 


Kemal Doğulu

Kemal Doğulu Kadir Doğulu’nun abisidir. yi bir modacı ve iyi bir saç tasarımcısıdır. Ekim 1979 Mersin doğumludur ve 40 yaşındadır artık.Harran Üniversitesinde Pazarlama Bölümünde eğitim alırken okulu bırakmış ve kuaför olmuştur. Albümleri de olan Kemal Doğulu son dönemin en çok tanınan modacılarından biridir.

kemal doğulu

 


Uğurkan Erez

Uğurkan Erez 1954 Kırklareli doğumludur ve 65 yaşındadır. Fenerbahçe Lisesi mezunu olan Uğurkan Erez Philips’te maliyet muhasebesi şefi olarak çalışmıştır. Koreograf ve mankenlik ajans sahibidir. Bekar ve bir çocuk ve babasıdır.

uğurkan erez


 


Doya Doya Moda ne zaman başlayacak?

TV8'de fragmanları yayınlanmaya başlayan ve sosyal medyada da paylaşılan Doya Doya Moda 25 Kasım'dan itibaren TV8 ekranlarında olacak. Modada çığır açan bir formatla karşımıza çıkacak programı şimdiden binlerce kişi sabırsızlıkla izlemek istiyor.

 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Pazartesi gününden itibaren yayınlanacak olan yarışmada Emel Başkan, Sündüz Durmaz, Miraç Tortumlu, Beyza Han, Sepideh Su Baher, Yaprak Sultan ve Ferdanur Başaran yarışacak.

ferdanur başaran kimdir

ferdanur başaran fotoğrafları

Doya Doya Moda Yaprak Sultan fotoğrafları

Doya Doya Moda Yaprak Sultan kimdir

Doya Doya Moda Sündüz Durmaz kimdir

Doya Doya Moda Sündüz Durmaz footğrafları

miraç tortumlu fotoğrafları

miraç tortumlu

doya doya moda beyza han fotoğrafları

doya doya moda beyza han kimdir

doya doya moda sepideh su baher

doya doya moda sepideh su baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum