Doya Doya Moda Havva Alpay herkesi şaşırttı! Instagram fotoğrafları bomba

Doya Doya Moda Havva Alpay herkesi şaşırttı! Instagram fotoğrafları bomba
Doya Doya Moda'nın bugün başlayan yeni haftasında yarışmaya katılan isimlerden biri Havva Alpay'dı. Güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler binlerce araştırma gerçekleştirdi ve hakkında bilgiler edindi. Ancak Havva Alpay'ı ön plana çıkaran noktalardan biri de güzelliğiydi. Sosyal medyada verdiği pozlarla dikkat çeken Alpay yüksek sayıda etkileşim alıyor.

Tv8'de cuma günü 100 bölümü geride bırakan Doya Doya Moda'nıın yeni haftası bugün başladı. Saati değiştirilen yarışmaya iki yeni isim katıldı. Bilindiği üzere Ndadire ve Berfin elenmişti. Yerlerine Hanzade Nuh ve Havva Alpay geldi. Yarışmada yer alan isimler sosyal medyada hemen ilgi odağı olmayı da başarıyor. Havva Alpay bugün başlayan haftada en çok konuşulan ismi haline geldi.

Cesur pozları göz kamaştırdı
Ana sınıfı öğretmeni olan Havva Alpay, adının anons edilmesinden sonra sosyal medya ve internette en çok sorgulanan isimler arasına girmeyi başardı. Sahip olduğu Instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarla da takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum alıyor. Yarışmaya katılmasından sonra bin 400 civarındaki takipçi sayısının da artması bekleniyor. 

Doya Doya Moda Havva Alpay kimdir?


 

Doya Doya Moda Havva Alpay kimdir?

Tarzına güveniyor. Jüri üyelerinden kendisine bir şeyler katacağına inanıyor. Yarışmaya iddialı bir giriş yaptı. 27 yaşında. Niğdeli. Anasınıfı öğretmen. En çok Betül'ü sevdiğini açıkladı.
Doya Doya Moda Nadire boyu: .1.80
Doya Doya Moda Nadire kilosu: 80
Doya Doya Moda Nadire beden: 42

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.