Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in moda yarışmasında yeni bir hafta başladı. Tuğçe Kızıler'in yerine gelecek isimle merak ediliyordu. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte maratona katılacak isim de açıklandı. O yarışmacı Melika Aslan oldu. Peki Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde.

Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen ve 150 bölüme doğru yol alan Doya Doya Moda'nın yeni haftası başlıyor. Moda delisi 7 büyük beden yarışmacının arasına bugün yeni bir isim daha katılıyor. Geçen haftanın finalinde göz yaşları içerisinde bir uğurlama yaşanmıştı. Tuğçe ve Emel arasındaki son adımda elenen isim belirlenmişti. Yeni yarışmacı Tuğçe programa veda etmişti. Yayınlanan yeni hafta fragmanındaki gizemli kişi merak uyandırdı ve hakkındaki araştırmalar başladı. Instagram hesabından makyaj yapılan fotoğrafını paylaşan ve pazartesi günü yarışacağını takipçisiyle paylaşan Melika Aslan bugünden itibaren Doya Doya Moda'ya katılacak. Peki Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.
 


Doya Doya Moda Melika Aslan kimdir? 

30 yaşında. Annesi İranlı babası Elazığlı. Gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Yarışmada kendini ispat etmeye gekdi. Eğiitm hayatını İran'da tamamladı. Üniversite mezunu.

doya doya moda Melika Aslan


Doya Doya Moda Melika Aslan Instagram hesabı

Bu pazartesiden itibaren birincilik mücadelesi verecek olan Melika Aslan'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini @aslan.melika adresinden takip edebilirsiniz.


Doya Doya Moda Melika Aslan boyu, kilosu ve bedeni

Yarışmaya katılan yarışmacıların en çok merak edilen bilgileri de boyu, kilosu ve bedeni oluyor. Bugün başlayan yeni haftanın ardından Melika Aslan'ın tüm bilgileri haberimizde yer almaktadır.

  • Kilo: 100
  • Beden: 44
  • Boy: 1,82

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum