Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı programa bugünden itibaren katılan yeni isim Meriç Vurgun oldu. Emre'nin ardından yarışacak olan yarışmacı hakkında araştırmalar yapılıyor. Pek, Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Talya Prodüksüyon imzasıyla 2. sezonunda da yoluna devam eden Doya Doya Moda'nın 32. haftası başlıyor. 6 erkek ve 6 kadının mücadelesine bugün iki yeni isim daha katılıyor. Kadınlarda Elif Nil kombinlerini yarıştıracak. Erkeklerde ise Emre'den sonra yerine gelecek yarışmacı Meriç Vurgun oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor ve bilgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir?

Jüri üyeliklerini Uğurkan Erez, Seray Sever, Ivana Sert ve Gülşah Saraçoğlu'nun üstlendiği programda bugün Rabia Ağca'nın partneri olacak Meriç Vurgun hem kendisinin hem de güzel yarışmacının birinciliği için mücadele verecek. Aslen Balıkesirli. İzleyiciler tarafından elenmesi üzüntüyle karşılanan Emre'nin vedası sonrasında üstüne önemli bir misyon düşecek. Bu beklentiye nasıl bir karşılık vereceği de merakla bekleniyor.


Doya Doya Moda Meriç Vurgun

Doya Doya Moda Meriç Vurgun Instagram

Bugün kıyasıya bir yarışa sahne olacak programda boy gösterecek Meriç Vurgun'un kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Burada takipçileriyle hayatına dair kareler paylaşmaktadır. Takip etmek isterseniz @mericvurgun profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.