Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, Instagram hesabı ve fotoğrafları
TV8’in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda’da bugün yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Bugün başlayacak olan 35. Haftada birbirinden iddialı, renkli ve bir o kadar da güzel 7 kadın yarışmacının mücadelesi izleyenleri televizyon karşısına kilitleyecek. Yeni bir isim de Cuma gününün ardından bu zorlu maratona katılacak. O yarışmacı Tuğçe Tosun oldu. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Peki, Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, Instagram hesabı ve fotoğrafları habe

Jüri üyeliklerini Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert ve Uğurkan Erez’in üstlendiği Doya Doya Moda’da yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. TV8’in en çok izlenen programlarından biri olarak her hafta daha da fazla kişi tarafından seyredilen heyecan fırtınasına bugün yepyeni bir isim daha katılıyor. Cuma günü sona eren bir önceki haftada bilindiği üzere Rüya Arhun elenmişti. Yerine gelecek yarışmacı da merak konusuydu ve başlayan yeni bölümde açıklandı. Buna göre Tuğçe Tosun rakipleri karşısında İstanbul sokaklarında mücadele verecek. Kendisi hakkında da birçok araştırma yapılıyor. Sebebi son haftalarda gelen yarışmacıların genelde ilk finalde elenmeleri. Geçtiğimiz haftalarda programa katılan isimlerden biri olan Elif Nil Elden bu duruma 'dur' demiş ve performansıyla hem herkes tarafından tam not almış hem de rakibelerine verdiği cevaplarla bölümlere damga vurmuştu. Peki, Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kimdir?

Yarışmanın yeni yarışmacısı Tuğçe Tosun 29 yaşında.  Konyalı ve İstanbul'da yaşıyor. Yarışmaya katılma nedeni kendisiyle dalga geçenlere kendini göstermek ve fark yaratmak.

Doya Doya Moda Tuğçe Tosun boyu: 1.70

Doya Doya Moda Tuğçe Tosun kilosu: 87

Doya Doya Moda Tuğçe Tosun bedeni: 44


Doya Doya Moda Tuğçe Tosun Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmaya katılacak ve birincilik için savaşacak olan Tuğçe Tosun’nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini @tugce.tosunn profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.