Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? Ayrıldı mı kaç yaşında

Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? Ayrıldı mı kaç yaşında
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden biri olan Uğurkan Erez dün yarışmada yoktu. Hayranları ünlü ismin durumunu araştırmaya başladı. Peki Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? Ayrıldı mı kaç yaşında? İşte detaylar...

Hafta içi günlerinin en çok izlenen yarışmalarından imza atan isimlerden biri olan Uğurkan Erez dün Doya Doya Moda'da yoktu. Bugün de olması beklenmiyor. Yarışma ve Erez'in hayranları bu durumu araştırmaya başladı. Sevilen ismin n neden yayında yer almadığı günün en çok konuşulan gündemlerinden biriydi. Peki Doya Doya Moda Uğurkan Erez neden yok? Ayrıldı mı kaç yaşında? İşte detaylar...
 


Uğurkan Erez kimdir?

Türkiye'nin en iyi kareografı olan Uğurkan Erez; Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonların vazgeçilmez koreograflarındandır ve moda dünyasına çok sayıda model kazandırmıştır. Uğurkan Erez, 1954 yılında Kırklareli'nde dünyaya geldi. Eğitimini Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Daha önce Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmalarında; Fox Tv'de yayınlanan Stil Avcıları adlı moda programında Hakan Akkaya ve Demet Şener ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Doya Doya Moda'nın ünlü jüri üyesi son paylaşımında şunları söyledi: "Veeee yeni bir haftaya başladık hayırlısıyla.. ben tabii tüm işlerimi yaptım ve Hiço’m ile TB başına oturduk “ Doya Doya Moda” yı seyretmeye.. ben yaşımdan dolayı tüm önlemlerin alındığı çekimlere gidemediğimin 2. Haftası doldu ama kalbim çekimlerdeydi ve de sizlerle tabii..biraz sonra başlayacak ve aslında Hiço benden önce oturdu bekliyor saatin 15.30 olmasını ki yeni saati, tv’nin tabii @tv8’in başında programı seyretmek için.. bugün Hiço’dan sevgiler ve keyifli seyretmeler diyorum Arkadaşlarım.. tabii benden deeeeee.." 


 

Uğurkan Erez neden yok?

Doya Doya Moda'nın tecrübeli jüri üyesi Uğurkan Erez 66 yaşında. Yani son alınan kararlarla birlikte sokağa çıkması yasak. Bu sebeple programda yer almadığı düşünülüyor.

 

ferdanur başaran kimdir


ferdanur başaran fotoğrafları

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran fotoğrafları

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Ferdanur Başaran fotoğrafları

Ferdanur Başaran

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda Ferdanur Başaran fotoğrafları

doya doya moda Ferdanur Başaran kimdir


doya doya moda beyza han fotoğrafları

doya doya moda beyza han kimdir

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.