Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?İsimleri ve Instagram hesapları

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?İsimleri ve Instagram hesapları
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile hafta içi izleyicilerine büyük bir keyif ve heyecan sunan Doya Doya Moda'da yarışan isimler ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı daha önce izlemeyenler ya da izleyip bilgi sahibi olmak isteyenler Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir? sorusunu sorarak araştırmalarda bulunuyor. İşte detaylar...

Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Seray Sever ve 65 ile üstü yaştaki kişilere getirilen kısıtlamadan dolayı katılamayan Uğurkan Erez'in jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8'in en çok ilgi gören yapımlarından biri olan yarışmada birbirinden moda delisi 7 kızın mücadelesi ekranlara taşınıyor. Zaman zaman gerginliklerin de olduğu programda eplence ve kazanma azmi hiç eksik olmuyor. Hafta sonunda birinciye kolye ödülü verilen bölümler öğle saatlerini neşelendiriyor. Peki Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Doya Doya Moda yarışmacıları

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

doya doya moda su baher


Doya Doya Moda Sepideh Su Baher kimdir?
Yarışmanın ilk gününden bu yana birincilik mücadelesi vermektedir. Aslen İranlıdır. Kısa süre önce geldiği Türkiye'de bazı oyunculuk deneyimi de yaşamıştır. Erkenci Kuş ve Afili Aşk'ta rol aldı. Bunun yanısıra modellik yapıyor. Sahip olduğu Instagram hesabından tanıtımlar da yapmaktadır. Üniversite öğrencisidir. Asıl çıkışını Doya Doya Moda'da yaşamıştır. Kuaförüm Sensin'de de model olarak yer almıştır.

doya doya moda sündüz durmaz

Doya Doya Moda Sündüz Durmaz kimdir?
Su Baher gibi yarışmanın ilk günlerinden bu yana Doya Doya Moda'da yarışan Sündüz Durmaz güzelliği ile dikkat çekti. Aslen Cezayirli olan Durmaz'ın eşi Türk'tür. Eşi Ahmet Durmaz süreklli araştırmalara da konu olmuştur. Hakkında pek çok kişi biilgi edinmek istemiştir. 28 yaşındadır. 2 çocuğu vardır. 44 beden olup 88 kilogramdır. Türkçe'yi de öğrenmiştir. Eski modeldir. Instagram'da 200 binden fazla takipçisi vardır. Bu sayıya istinaden eşinden pastalı bir kutlama jesti gelmiştir.

doya doya moda emel başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir?
Yaz aylarında başlanan yarışmanın da ilk gününden bu yana birincilik mücadelesi veren Emel Başkan oyuncudur. Doya Doya Doya Moda'nın tanıtım videolarından bu yana büyük bir ilgi görmüştür. Her geçen gün de ününü artırmaktadır. Yurt dışında da birçok hayranı vardır. Son haftayı da kolye kazanarak kapatmış ve rakibelerine gözdağı vermiştir. Doya Doya Moda yarışmasına ilk katıldığı gün hayatıyla ilgili bilgiler vermişti. Aslen Konyalı olan Emel Başkan, 30 yaşında ve evli. 85 kilo ve 46 beden olan Emel Başkan, doğuştan stil sahibi olduğunu belirterek rakiplerine hiç şans tanımadığını belirtmişti.  Emel Başkan, geçtiğimiz günlerde diplomalarından ve sertifikalarından bahsetmiş ancak jüriye ispat edememesi tartışmalara neden olmuştu. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun olduğunu ve adalet bölümünde okuduğunu ifade eden Emel Başkan ayrıca, uzlaştırmacı, profesyonel emlakcı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelerinin olduğunu belirtmişti. Annesi mücevher tasarımcısı, babası film çevirmeni olan Emel Başkan, günlük dizi Yemin’de oynamış.

betül böçküm

Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir?
Yarışmaya sonradan katılsa da adından söz ettirmeyi başarmıştır. İddialı çıkışları ve meydan okuyan sözleri ile bir hayli ilgi odağı olmuştur. Yaşadığı tartışmalarla da gündeme gelmiştir. Mira ile bir barışık bir küs ilişkisi yarışmada en çok konuşulan konuların başındadır. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Başından bir evlilik geçen Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü. Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti. Sempatik tavırlarıyla jürinin ve ekran karşısındakilerin sevgisini kazanan Betül, sosyal medyadan fotoğraflarını paylaştığı sevgilisi Murat’tan da sık sık programda bahsediyor. Karşı tarafın ailesi tarafından kabul görmediğini anlatan Betül, sevgilisinin 32 yaşında olduğunu söylemişti. 

mira muhtarzade

Doya Doya Moda Mira Muhtarzade kimdir?
Sepideh Su Baher gibi o da İranlıdır. Zor bir çocukluk ve hayat geçirmiştir. Küçük yaşta istememesine rağmen İran'da evlendirilmiştir. Hatta bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde gözyaşı dökmüştür. Bir çocuğu vardır. Doya Doya Moda yarışmacıları arasına sonradan dahil olan Mira Muhtarzade, aslen İranlı ve 23 yaşında. Moda ile ilgilenen Mira Muhtarzade, modellik yapıyor. 3 yıldır İstanbul'da yaşıyor. 1.64 boyunda Mira Muhtarzade, 72 kilo, 42-44 beden giyiyor. Yarışmaya katıldığı ilk gün hayatı hakkında bilgiler veren Mira Muhtarzade, "Kendimi bildim bileli modayla ilgileniyorum. Mesleğim gereği modayı yakından takip ediyorum. Tarzıma güveniyorum ve burada şampiyon olmaya geldim. İnşallah şampiyon ben olacağım." sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.

hanzade nuh

Doya Doya Moda Hanzade Nuh kimdir?
Üç haftadır yarışmada olan Hanzade Nuh, cuma günlerinde potaya kalmaktan kurtulamadı. Karakteri ve güzelliği ile dikkat çeken gen. yarışmacı sosyal medyada da ilgiyle karşılandı. Hanzade Nuh, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor ancak aslen Adanalı. Aşçılık yapan Hanzade Nuh, Doya Doya Moda programına katılma nedenini şu sözlerle dile getirdi. “Tarzıma çok güveniyorum, aynı zamanda enerjime çok güveniyorum.”

zenan karataş

Doya Doya Moda Zenan Karataş kimdir?
Büyük beden giyim işletmecisi. Aynı zamanda programın sponsorlarından.Sündüz'ü beğendiğini açıkladı. Emel kendisine sürekli indirim yaptığını söyledi Pendik'te. 28 yaşında. Ispartalı. Kendisi 1 Mayıs Cuma günü elenmiştir.

doya doya moda mezküre uçar

Doya Doya Moda Mezküre Uçar kimdir?
10 Haziran 1981 doğumlu. 38 yaşında. Pazarlamacılıkla uğraşuyor. Kızı istediği için katıldı. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Moda ilgi alanı. Bankacılık ve Finansal Destek Hizmetleri eğitimi gördü. İngilizce biliyor. 1.65 boyunda. 75 kilogram ağırlığında. 42 beden. Biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuğu vardır.



Doya Doya Moda Gamze Eroğlu kimdir?
Proiflinde birbirinden çekici fotoğraflarıyla dikkat çeken Gamze Eroğlu 23 yaşında. Radyoloji teknikerliği mezunu. Aslen Kayserili olmakla birlikte yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Yay burcu olan Gamze Beşiktaş taraftarı. Kariyerine moda yolunda ilerlemek istiyor. Kendisini ise pozitif, sürekli bardağın dolu tarafından bakan ve aşırı merhametli olarak tanımlıyor. Daha önce televizyon geçmişi bulunmayan genç yarışmacının performansı ilgiyle bekleniyor. Yarışmada birçok kişi ekran önündeki kariyerlerinin ardından programa gelmişti. Güzel isim bu konuda önemli bir sınav verecek. Fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Doya Doya Moda 2. sezon yarışmacıları
Birben Coşkun

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

İmani Dolar

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

Aslı Adıyaman

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Nur İşlek

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Aylin Tözün

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Rümeysa Buyuran

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

Rabia Ağca

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum