Doya Doya Moda'da Elif Nil Elden rüzgarı sürüyor! Bugünü de tam puanla bitirdi

Doya Doya Moda'da Elif Nil Elden rüzgarı sürüyor! Bugünü de tam puanla bitirdi
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Doya Doya Moda'nın final öncesindeki son günü geride kaldı. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadelede Elif Nil Elden bugün de 20 tam puan alarak zirvedeki yerini korudu. Yarın yayınlanacak finalde de hedefi ilk sırayı almak olan Elden, All Star öncesi kolyenin en ciddi adayı haline geldi.

Talya Prodüksüyon imzasıyla yayınlanan Doya Doya Moda'da All Star öncesindeki son güne girildi. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda yine şıklık mücadelesi had safhaya çıktı. Jürinin verdiği puanlarla yarınki finale adım atan 7 büyük beden kız arasından bugün bir kez daha Elif Nil Elden adından söz etitrmeyi başardı. Pazartesi günü 20 puanla maratona başlayan Elden salı 18, çarşamba ise 19 puan elde etmişti. Bugün de belirlenen konseptte hazırladığı kombin tam puan almaya layık görülü.


'Gel de gözüm gönlüm açılsın'

Doya Doya Moda'nın bugün izleyicilerin karşısına çıkan bölümünde konsept koronanın bitişini kutlamak üzere gidilecek davetler, eğlenceler ya da farklı aktivitelerdi. 7 yarışmacı kenisine verilen alışveriş süresinde vakitlerini en iyi şekilde kullanmak ve günü zirvede tamamlayarak kolye savaşında avantajlı hale gelebilmek adına kolları sıvayarak İstanbul sokaklarında tercihlerini yaptılar. Jüri karşısına pastel yeşil bir elbise ile çıkan Elif Nil Elden güne damga vurarak tam puanla podyumdan ayrıldı. Jüri üyeleri de güzel isme övgüler yağdırdı. Seray Sever'in 'Gel de gözüm gönlüm açılsın' sözleri dikkat çekti. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu da 'Elif sen bu hafta müthiş geldin bu hafta. Seni çok beğendim. Şahane duruyorsun' ifadelerini kullandı.


Son güne lider girdi!

Bugün aldığı 20 puanla adını bir kez daha zirveye yazdıran Elif'in genel sıralamadaki liderliği de sürüyor. Dün oturduğu birincilik koltuğunda kalmaya devam etti ve 77 puanla kolyeye en yakın isim. Kendisinin ardından ikinci basamakta 69 puanla Özde Karacan bulunuyor. Bu 8 puanlık farkın kapanıp kapanmayacağı sabırsızlıkla bekleniyor ancak Elif'in dört gündeki performansı buna pek sıcak bakılmasını sağlamıyor.


Son puan durumu şu şekilde;

  • Elif Nil Elden: 20 + 18 + 19 + 20 = 77
  • Ceren Keskin: 20 + 17 + 14 + 6 = 57
  • Rabia Ağca: 20 + 19 + 16 + 9 = 64
  • Ayça Mazlum: 19 + 11 + 16 + 12 = 58
  • Birben Coşkun: 20 + 13 + 20 + 15 = 68
  • Özde Karacan: 20 + 16 + 19 + 14 = 69
  • Tuğçe Tosun: 10 + 15 + 6 + 6 = 37

Elif Nil Elden

Elif Nil Elden

Elif Nil Elden

Elif Nil Elden

Elif Nil Elden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.