Doya Doya Moda'da haftanın birincisi Elif Nil Elden! Rekor puanla kolyeyi kazandı

Doya Doya Moda'da haftanın birincisi Elif Nil Elden! Rekor puanla kolyeyi kazandı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Elif Nil Elden muhteşem götürdüğü maratonu mutlu sonla tamamlayarak kolyenin sahibi oldu. Güzel yarışmacı program tarihinin de en yüksek puanlarından birini elde etti.

Doya Doya Moda'da 2. sezon heyecanı bugün sona erdi. Pazartesiden itibaren all star maratonu ile yayın hayatına devam edecek olan yarışmada bugün kolyeyi kazanacak isim merak konusuydu. Ümraniye'de yöresel düğün konsepti ile araştırmalara başlayan ve alışverişlerini yapan 7 yarışmacı arasından bugün biri kolye kazanacaktı. 40 puan üzerinden yapılan değerlendirmede her şeyin değişme ihtimali bugünü daha da farklı kılıyordu ancak Elif Nil Elden buna izin vermedi. Aldığı puanlarla rakipleirne karşı adeta dur diyen Elden bir kez daha fire vermedi.ve kolyenin sahibi olmayı başardı.


Bir ayda zirveye çıktı

Geçen ayın 15'inde yayınlanan 2. sezon 156. bölümde programa katılan Elif Nil Elden ilk olarak Adnan Kızıltaş ile İstanbul sokaklarına çıktı. Geldiği gün; 'Moda bir sanattır. Buradaki tek sanatçı da benim. Hiç kimsenin tarzını beğenmiyorum. Burada sanat yapmak için varım' sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı. İlk günlerde zorlansa da sonra kendini toparladı ve hem rakipleri için çetin biri olmayı başardı hem de puanlarıyla yavaş yavaş zirve adaylığına oynadığını gösterdi. Bu hafta ise tam bir patlama yaşadı.


Podyuma sultanlar gibi çıktı!

Yarışmanın bugünkü konsepti çok renkliydi. Kızlar yöresel düğünlere gittiler ve buradaki geleneklere göre tercihlerini yaptılar. Ağrılı olan Elif Nil Elden ise tercihini bindallıdan yana kullandı. Aksesuarları ve kınasıyla birlikte kombinlediği kombini ile podyuma geldi. Ivana Sert 'Hürrem Sultan' ve Gülşah Saraçoğlu 'Sultanlar gibi...' yorumlarını yaptı. Uğurkan Erez ve Seray Sever'den de tam not alan güzel yarışmacı kolyeyi almak isteyenlere o ihtimalin yüzde birini dahi göstermedi.


Rekor puanla birinci

Hafta boyunca aldığı puanlarla birlikte adını bugün zirveye yazdıran Elif Nil Elden sadece iki gün fire verdi. Toplamda ise kaybı 3 puan oldu. Yani 120 üzerinden 117'yi yakalayarak rekorlardan birine sahip oldu. Bu başarısı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve binlerce kişi kendisi hakkında yorum yazdı. 2. sezonun sonundaki haftada kazandığı kolye sonrası birçok all stara gelmesi konusunda şimdiden dileklerini belirtiyor.


elif nil elden
 

elif nil elden

elif nil elden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.