Ece Belen ile Star Ana Haber İzle 25 Mayıs Cumartesi Star TV

Ece Belen ile Star Ana Haber İzle 25 Mayıs Cumartesi Star TV
Türkiye ve dünya gündeminin en çok takip edilen kanallardan biri olan Star TV'de Ece Belen'in sunumuyla ekranlara gelen Star Ana Haber 25 Mayıs Cumartesi izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

Star TV'nin hafta sonu emekçisi Ece Belen'in sunumuyla ekranlara gelen Star Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Belen aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu Star Ana Haber 25 Mayıs Cumartesi izle linki haberimizde.

 

Ece Belen ile Star Ana Haber İzle 25 Mayıs Cumartesi 

Star TV ekranlarında yayınlanan Star Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Star TV internet sitesini kullanabilitsiniz. Ece Belen ile Star Ana Haber 25 Mayıs Cumartesi canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.

ece belen fotoğraf

 

Ece Belen kimdir?

Manisa kökenli bir ailenin çocuğu olarak 01.07.1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen güzel isim Mimar Sinan Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldu.

Güzel sunucu bir süre Star ve Euro Star kanallarında haber sundu ve sonrasında Star TV sabah bölümünde görev aldı. 2014 Yılında Star'da "Bugün" programını sunan başarılı spiker programında gündeme dair konuları masaya yatırırken magazin ve spor haberini de izleyenler ile paylaştı.

2012 senesinde bir ilaç firmasında finans müdürü olarak görev yapan Tufan Atrek ile hayatını birleştiren Ece Belen, 2017 yılında eşinden ayrıldı. 

Deneyimli spiker halen Star ekranlarında Star Hafta Sonu Haberleri'ni sunuyor.

Meslek: Spiker
Doğum Tarihi: 01.08.1986
Doğum Yeri: Türkiye  İstanbul
Boyu: 1.71 m
Kilosu: 52 kg
Eğitimi: Lisans - Yıldız Teknik Üniversitesi - Görsel iletişim Tasarımı
Kanal: Star TV
Programlar: Star Haber Hafta Sonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.