Ece Erken Söylemezsem Olmaz'da neden yok? İstifa etti! İşte sebebi...

Ece Erken Söylemezsem Olmaz'da neden yok? İstifa etti! İşte sebebi...
Sunucu Ece Erken haftanın son bölümü ile ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz'da yer almadı. İzleyiciler de Ece Erken neden yok? Ece Erken istifa mı etti? gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...

Dün yasak aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun araçlarını saldırdığı görüntüler kameralar tarafından kaydedilen Ece Erken herkesi şoke etmişti. Uzun süredir ekranlarda yer aldığı programa çıkmayan Erken'in durumu merak edilerek araştırılıyor. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken neden yok? Ece Erken Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?
 

Ece Erken Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? Neden yok?

Güzel sunucu önceki hafta evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu önceki hafta itiraf etmişti. Yaşanan bu olayın ardından kamuoyundan ve kanal yönetiminden gelen tepkiler üzerine Erken bugün istifasını verdiği ne sürüldü. Eleştirilerin odağı olan Ece Erken sunduğu Söylemezsem Olmaz programında bu aşkı doğrulamıştı.
 

Sosyal medyada tepki yağmıştı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıldır evli olduğu ve iki çocuğunun annesi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu, dün sosyal medya hesabından Ece Erken hakkında tedbir kararı aldığını duyurarak bir video paylaştı. Benan Mahmutyazıcıoğlu, Erken'in evlerine gelerek arabalarının aynalarını kırdığını iddia etti. Yaşanan bu olayın kamuoyuna yansımasının ardından sosyal medya ve kanal yönetimi bu olaya büyük bir tepki gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum