Ece Üner ile Show Ana Haber İzle 17 Nisan Çarşamba Show TV

Ece Üner ile Show Ana Haber İzle 17 Nisan Çarşamba Show TV
Türkiye ve dünya gündeminin en çok takip edilen kanallardan biri olan Show TV'de Ece Üner'in sunumuyla ekranlara gelen Show Ana Haber 17 Nisan Çarşamba izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

Show TV'nin hafta içi sunucusu emekçisi Ece Üner'ın sunumuyla ekranlara gelen Show Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Erbaş aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu Show Ana Haber 17 Nisan Çarşamba izle linki haberimizde.


Ece Üner ile Show Ana Haber İzle 17 Nisan Çarşamba 

Show TV ekranlarında yayınlanan SHOW Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Show TV internet sitesini kullanabilitsiniz. Ece Üner ile Show Ana Haber 17 Nisan Çarşamba canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.


Ece Üner kimdir?

Özge Ece Üner, 1981, İstanbul doğumlu, Türk sunucu ve habercidir. Uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Ece Üner şimdiler de ise tekrardan Show TV Ana Haber sunuculuğu yapmaktadır.

Hayatı

Üner, 1981'de doğdu. Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Kariyeri

Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den beri Enine Boyuna'yı sunmaya başladı. 6 Ocak 2014'ten itibaren Ece Üner Show TV Ana Haber'i sunmuştur. 5 Haziran'dan itibarıyla Show TV Ana Haber'i Veda Etti ve yerine Jülide Ateş geçti. Ece Üner şimdi 2018 yılı itibariyle tekrardan Show TV Ana Haber'i sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.