Ecrin bebek olayında şoke eden web site detayı!

Ecrin bebek olayında şoke eden web site detayı!
İki hafta önce Samsun'da kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin'in akıbeti araştırılırken üvey amca Özkan'ın olay günü giriş yaptığı web siteleri herkesi şoke etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Ecrin Bebek dosyasında dudak uçuklatan bir gleişme yaşandı. Müge Anlı ve ekibinin bütün kararlılıkla üzerine gittiği olayda üvey amca Özkan hakkındaki bilgilendirme herkesi şoke etti. Programda yorumlarıyla dikkat çeken Şevki Sözen, Özkan'ın olay günü girdiği bazı sitelerin dökümünü çıkardı!

Yenge, yiğen gibi terimler araştırılmış!
Şevki Bey'in getirdiği dökümler üzerine yorumların yapıldığı yayında Özkan'ın yenge ve yiğen gibi kelimelerle gerçekleştirdiği aramalar kendisini gösterdi. Kısa bir süre önce susturulmak üzere susturulmuş olabilir mi sorusunu da yönelten Sözen, önemli bir adım atmış oldu.

Yapmayın kardeşim!
Dökümlerin açıklanması sonrasında Müge Anlı da iki tarafa sert çıktı. Özkan'a; 'Sen yapmasan bile bunlar üzerinden suçlanırsın' diyen başarılı sunucu, Deniz ve Sevcan'a da; 'Çocuğunuzu yanından ayırmayacaktınız. Yanınızda getirecektiniz' ifadelerini kullandı. Ayrıca Özkan'ın Ecrin'in bezini değiştirmesi konusundaki tehlikenin de altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum