EDHO 134. bölüm tek parça full HD izle - 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

EDHO 134. bölüm tek parça full HD izle - 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. EDHO 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Salı akşamlarının zirve sahibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve yıllardır gündemden düşmeyen EDHO'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve EDHO 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

EDHO 134. bölüm özeti
İçlerindeki hainin kendi oğlu olduğunu öğrenen Haşmet Façalı, telafisi olmayan bir karar almak zorunda kalmıştır. Onurunu, yeğenin hayatından üste tutan Behzat da Ferman'a verilecek ceza konusunda ağabeyi ile aynı fikirdedir. Bu konuda söz hakkına sahip olmayan Ömür ise verilen kararın karşısında çaresiz kalır. Tek istediği yeğeninin kanının, sevdiğiyle arasına girmemesidir. Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da... Bu yüzden Akif ve Zeki ile oyalanmak yerine Hızır'ın başlattığı işi bitirmeye karar verir ve asıl büyük düşmanı yok etmek için vakit kaybetmeden harekete geçer. Mesut da oyununa maşası olarak kullandığı Zeki ve Akif üzerinden devam eder. Ferman'ın ölüm emrinden haberdar olan Zeki, hem Haşmet'in yarasına tuz basmak hem de biraz daha yara açmak için cezaevine gider. Bu ziyaret sonrasında, aynı koğuşta kader ortaklığı eden Hızır ve Haşmet'in hayatının ne denli tehlikede olduğu bir kez daha anlaşılacaktır.

ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 134. bölümünüatv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.