Efsane dizi Aşk-ı Memnu’dan izleyicilere sürpriz! Unutulmayan yapım ekranlara geri dönüyor!

Efsane dizi Aşk-ı Memnu’dan izleyicilere sürpriz! Unutulmayan yapım ekranlara geri dönüyor!
Türk televizyon tarihinin en ikonik ve unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu dizisi, aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen popülaritesinden hiçbir şey kaybetmedi.

Türkiye’de 2008 yılında, Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından uyarlanarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Aşk-ı Memnu dizisi, ekranlarda kaldığı süre boyunca reytingleri alt üst etmeyi başardı. Yayınlandığı dönemde herkesi ekran başına kilitleyen dizi 2010 yılında 79. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Ancak aradan yıllar geçmesine rağmen Aşk-ı Memnu dizisi popülaritesinden bir şey kaybetmedi.

Sosyal medyada hala en çok konuşulan yapımlardan biri olan, çeşitli sahneleri ile sık sık gündemde kalan Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı dönemde 2 sezonda 79 bölüm boyunca izleyici karşısına çıkmıştı. Müziklerini Toygar Işıklı’nın üstlendiği dizi, sahneleri ve oyuncu ekibinin yanı sıra müzikleriyle de dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Her yönüyle ekranların en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen Aşk-ı Memnu dizisinden sevenlerine müjdeli haber geldi! İşte detaylar…

REYTİNG REKORTMENİ DİZİ EKRANLARA DÖNÜYOR

2008 yılında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlamış olan, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği Aşk-ı Memnu dizisinin başrollerinde Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya isimleri yer almıştı. Yayınlandığı dönemde reytingleri alt üst eden dizi, daha sonra tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara geldiği zamanlarda da reytingleri sallamayı başarmıştı. İzleyici kitlesinin tekrar tekrar izlediği Aşk-ı Memnu dizisi, uzun bir aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkacak.

AŞK-I MEMNU GERİ GELİYOR

Final bölümünün üzerinden 13 yıl geçen Aşk-ı Memnu dizisi, aradan geçen bu zamana rağmen hala izleyicilerin en sevdiği ve unutamadığı yapımlar arasında yer alıyor. Final bölümü ile Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranlarını yakalayan Aşk-ı Memnu dizisinin etkileyici final bölümünde Beren Saat’in canlandırdığı “Bihter Ziyagil” karakteri acıklı bir şekilde ölmüştü. Hala sosyal medyada gündemde olan Aşk-ı Memnu dizisi, Kanal D ekranlarında 3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.