Ekin Koç kimdir? Çukur'a mı transfer olacak

Ekin Koç kimdir? Çukur'a mı transfer olacak
Dizi dünyasında bomba gibi bir gelişme! Çukur dizisine transfer olması beklenen Ekin Koç hakkında araştırmalar yapılıyor. Ekin Koç kimdir? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'a yeni bir karakter ekleniyor. Başarısıyla her haftaya damga vuran ve rakibi Söz'ü geride bırakmayı başaran Çukur'da artık yeni bir oyuncu daha ekranlara gelecek. Son bölümünde Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı karakter olan Yamaç'ın vurulması herkesi üzmüştü. Yamaç'ı kim vurdu sorusunun yanıtı da önümüzdeki bölümde belli olacak.

Sezon arası verilen Çukur'un yeni bölümü için geri sayım devam ederken Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi. Akın rolü için düşünülen ismin ise son olarak Şampiyon filminde oynayan genç oyuncu Ekin Koç olduğu iddia ediliyor.

EKİN KOÇ KİMDİR?

Ekin Koç 21 Haziran 1992, Antalya doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.

Ekin Koç 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakterini canlandırmıştır. Ayrıca bu filmde Halit Ergenç'le birlikte rol almıştır.

Kasım 2015'te Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde I. Ahmed karakterini canlandırmıştır. Ardından BluTV özel dizisi olan 7yüz dizisinde Pınar Göktaş ile başrolü paylaştı. Kariyerine Hayat Sırları dizisi ile devam etti. BluTV özel dizisi Bozkır’da Nuri Pamir isimli bir polisi canlandırmaktadır.

Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaştığı Bizim İçin Şampiyon filmi ile de adından sıkça söz ettirmektedir.

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Sinema

2015 Senden Bana Kalan Özgür Arıca Başrol oyuncu
2015 Ali ve Nino Mehmed Başrol oyuncu
2018 Bizim İçin Şampiyon Halis Karataş Başrol oyuncu

Dizi

2013 Sana Bir Sır Vereceğim Tilki Başrol oyuncu
2014 Benim Adım Gültepe Seyfi Basrol oyuncu
2015-2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem I. Ahmed Başrol oyuncu
2017 7 Yüz Kaan Aykar Başrol oyuncu
2017-2018 Hayat Sırları Burak Özer Başrol oyuncu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.