Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat Canlı İzle

Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat Canlı İzle
Kesin olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu bu sabah FOX TV'de Çalar Saat'in konuğu olacak. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayacak olan İmamoğlu'nun yanıtları büyük önem taşıyor. İşte FOX TV canlı izle linki ve tüm gelişmeler...

Türkiye'nin kilitlendiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini önde götüren Ekrem İmamoğlu sürekli basın karşısına çıkarak süreci seçmenlerin ve Türk halkına anlatmaya devam ediyor. Kameralar karşısında dün önemli açıklamalarda buluan İmamoğlu bu sabah da İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat'e konuk olacak. Her cevabı hem kendi seçmeni hem İstanbullu vatandaşlar hem de ülke adına büyük önem arz eden İmamoğlu'nu izlemek isteyenler FOX TV'yi açacak ve izlemeye başlayacak. Ekrem İmamoğlu saat kaçta FOX TV'ye çıkacak?
 


Kişilere, derneklere, cemaatlere ve vakıflara hizmet bitti!


İmamoğlu dün sosyal medya hesaplarından yaptığı basın toplantısında çok kritik açıklamalarda bulundu. Özellikle sosyal medyada da dile getirilen ve binlerce kez paylaşılan videosunda İBB'nin başına geçtiğinde derneklere, cemaatlere ve vakıflarla birlikte kişiye hizmetin sonlanacağını belirten İmamoğlu, şeffaf bir belediyecilik anlayışı getirerek dünyaya örnek olacaklarını açıklamıştı.


Fırsat buldukça çıkıyor


Ekrem İmamoğlu uzun süre sonra AK Parti'den kazanılan bir zafer olarak adlandırılan bu seçimde elde edeceği başkanlık unvanını da korumak için sürekli basın karşısına çıkıyor. Her defasında kararlı duruşunu gösteren ve 'Kimsenin oyunu yemem kimseye de oyumu yedirtmem' diyen İmamoğlu seçim akşamından bu yana 20 civarında basın toplantısı düzenledi. Gittiği her ilçede de büyük bir sevgiyle karşılanan İmamoğlu'na destek çığ gibi.

Artık bir Ekrem İmamoğlu gerçeği var

İmamoğlu: Kişiye, kişillere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet işi bitti

Ekrem İmamoğlu'nun horon videosu sosyal medyayı salladı

Ekrem İmamoğlu da pankartlarını astırdı

İstanbul'un o ilçelerinde geçersiz oyların yeniden sayılma işlemi tamamlandı! Ekrem İmamoğlu yine önde


Ekrem İmamoğlu FOX TV Canlı İzle


Türkiye'nin sabah kuşağında en çok izlediği programlardan biri olan Çalar Saat haftanın son bölümü ile ekranlarımıza gelecek. İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla yayınlanan program saat 07.15 itibariyle başlayacak. Ekrem İmamoğlu da saat 08.00'da İsmail Küçükkaya'nın konuğu olacak. Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat canlı izlemek isteyen izleyicilerimiz kanalın internet sitesinden yayına ulaşabilirler.

Ekrem İmamoğlu canlı yayında

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:
Türkiye en çok sizi konuşuyor iç dünyanız ne diyor?
Bir kere şaşkın değilim. 48 yaşındayım. İç dünyam bana çok genç olduğumu söylüyor. Enerjik hissediyorum. Atatürk samsuna çıkmaya karar verdiğinde 38 yaşındaydı. Ben  Atatürk'ün o kararı aldığındaki yaşından 10 yaş büyüğüm.

Bugün en çok ihtiyacınız olan şey insan. Tek başına bir şeyler yapmak hayır. İhtiyaç duyduğunuz kim toplumdaki herkes aslında. Doğru insanlar kendi konularında uzman insanlar.

Belediye başkanı olduğum gün ben Alpaslan Türkeşin anarım. Demirel'i de Erbakan'ı hep anarım. Herkesle aynı düşünmek zorunda değilim.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN SON BİLGİ
Her şey bir deneyimdir. Yarınlarda yanlış yapmamak adına bir deneyim. sürece katkı veren avukatlarımıza, çalışanlarımıza, kadınlara, gençlere teşekkür ediyorum. Keşke bu süreç uzamasaydı. 17 ilçe sonuçlandı. 18 bin 742 aradaki fark. 119 bin 652 geçersiz oy sayıldı. 785 oy benim adıma geçerli hale getirildi. Aradaki fark 1389.

Bütün geçersiz oyların sayımının sonu yok. Ankara'da 2014'te sayılmadı. Mansur Yavaş itiraz süreci devam ederken Sayın Gökçek'e mazbata verildi. 

Dün itibariyle kendi hesaplarımdan rakamları sürekli yenileceğiz.

Şuan fark 18 bin 742. 17 ilçede sayım bitti. YSK'dan da görebilirsiniz bu sonuçları.

119 bin 652 geçersiz oy sayıldı. %5 te ikisi gibi bir orana tekabül ediyor. Sayılan geçersiz oylardan 785 oy bize 2184 oy rakibimize eklendi.

Sayım bitiminde aradaki fark 18 bin ila 20 bin arasında bir banda oturacak. 

Siz seçimi kazandınız mı?
Tabiki . Elimdeki veriler kazanmadığımı gösterse çıkar derim ki: Biz kaybettik. 

Bütün oylar yeniden sayılsa ne çıkar?
Nereye gidiyoruz ozaman. O zaman Türkiyedeki bütün sandıkları sayalım. İmamoğlu kaybedene kadar sayalım. Trajikomik bir durum. 

EYÜP SULTAN ZİYARETİ
Kaybettik bir daha seçim yapalım mı yani. Ben hiçbir şeyden korkmam. Ben İstanbullu hemşerilerime çok güzel şeyler anlattığını biliyorum. Ben insanların vicdanının da aklının da şu sürece asla ama asla inanmadığını görüyorum. Bana oy vermemiş olabilir ama vicdanına esi şu olanları doğru bulmuyor. Eyüp Sultan izin verilmedi, açılmadı. Bir kadın adayımız vardı onu ziyaret etmek için oraya gitmiştim. Bazı şeylere üzülüyorum. Bu memleket bizim ya. Neleri konuşuyoruz görüyor musunuz. Tamam alışkanlıklarınız vardır, 25 yıldır yönetiyorsunuz teslim etmek zor gelebilir, anlıyorum ama bu demokrasi işte. Sizin döneminiz bitecek bir başkası gelecek, sonra bu da bitecek bir başkası gelecek. Hiç değişmeyecek kaygısı daha büyük riskler taşır.

Bahçeli'nin devlet tecrübesine güvenerek, Sayın Cumhurbaşkanının da yetkisi olarak. 2013'E kadar yetkisi var. Kimin kapısını çalacağız? Benim kapısını çalamayacağım kimse yok. Cumhurbaşkanı İstanbul'da yaşıyor. Benim iş birliği yapmam gereken bir isim. Benim demokrasiye bakışım net. Seçildi, bitti.

Küçükkaya: Erdoğan'la bu süreçte görüşmeyi düşündünüz mü?
O anı hissetsem yapardım. Şu anda öyle bir hissiyat gelmedi. Takdir kendilerinin ama talep etmekten kaçınmam. İstişare diye çok değerli bir tanım var toplumda. Konuşmamak kötü olan şey. O bakımdan her koşulu zorlamanın toplumun ferahlaması adına önemli.

Evimin içindeki hiçbir olayı dışarıya şikayet etmem. Milli duygularımı kimse test etmeye kalkmasın

Üzülüyorum. Anıtkabir sağa sola gitmek değildir. Benim sabrımı suçluyorlar. "3 bin oyla kazandık" diye açıklayan kişi o.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum