Ekrem İmamoğlu NTV Star TV canlı yayın izle 11 Haziran Salı

Ekrem İmamoğlu NTV Star TV canlı yayın izle 11 Haziran Salı
23 Haziran seçimlerine kısa bir süre kalan İBB Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu Star TV ve NTV ortak canlı yayınına konuk olacak. Programı canlı izlemek isteyenler İmamoğlu'nun saat kaçta çıkacağını da merak ediyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin kilitlendiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için geri sayım devam ediyor. Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasındaki rekabetin ekranlara taşınacak olmasıyla farklı bir boyut da kazanan seçimin hazırlıkları sürüyor. İmamoğlu bu akşam Star TV ve NTV'nin ortaklaşa olarak yayınlayacağı seçim programında konuk olacak ve İstanbul ile ilgili projelerini anlatacak. İzleyiciler de İstanbul'un kaderini değiştirecek olan günün öncesinde adayların sözlerini ilgiyle takip ediyor ve yayının saatini öğrenmek istiyor. Detaylar haberimizde.
 


Ekrem İmamoğlu 11 Haziran Salı günü saat kaçta ve hangi kanalda çıkacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu Star TV ve NTV'nin aynı anda yayınlayacağı Star'da Seçim - Ekrem İmamoğlu programına konuk olacak. Yayın saat 20.00'de başlayacak.


Star TV canlı izle

Türkiye'nin en köklü kanallarından biri olan ve her gün binlerce kişi tarafından izlenen Star TV bugün kritik bir programa daha imza atacak. Kanalı televizyonlarınızın haricinde internet, dijital uygulama, medya ve platformların haricinde uygu aracılığı ile de izleyebilirsiniz.



Ekrem İmamoğlu'nun horon videosu sosyal medyayı salladı

ekrem imamoğlu haber global

ekrem imamoğlu

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı

Artık bir Ekrem İmamoğlu gerçeği var

İmamoğlu: Kişiye, kişillere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet işi bitti


NTV canlı yayın izle

Ekonomi alanında Türkiye'nin lider kanalı olan NTV de bu akşam önemli bir sınav verecek. Ekrem İmamoğlu'nun her yanıtının gündem belirleyeceği programı yine  televizyonlarınızın haricinde internet, dijital uygulama, medya ve platformların haricinde uygu aracılığı ile de izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum