Ekrem İmamoğlu Şimdiki Zaman'da! KRT canlı izle

Ekrem İmamoğlu Şimdiki Zaman'da! KRT canlı izle
Yayınlandığı günden bu yana ekranlarda rakiplerine fark atan ve zirveye oynayan Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konuğu belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KRT ekranlarında milyonlarca İstanbullunun karşısına çıkıyor. İmamoğlu'nun söyleyeceği her söz gündem olacak. Şimdiki Zaman saat kaçta ve hangi kanalda? KRT TV canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Gürkan Hacır, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Uğur Dündar'ın yorumlarıyla birlikte ekranların vazgeçilmezi haline gelen Şimdiki Zaman her hafta salı günü yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden önemli konu ve kounklarıyla akşamlara damga vuran programın yeni bölümünde stüdyoda ağırlanacak isim ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olarak açıklandı. Milyonlarca İstanbullunun önüne çıkacak olan İmamoğlu, gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde buluancak ve beş ismin sorularını yanıtlayacak. Şimdiki Zaman saat kaçta ve hangi kanalda? KRT TV canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Şimdiki Zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Her hafta siyasi konularla izleyicilerin karşısına çıkan ve rakipsiz yürüyüşünü sürdüren Şimdiki Zaman, salı akşamlarında saat 20.00'de KRT TV ekranlarında yayınlanıyor.


ekrem imamoğlu şimdiki zaman


KRT TV izlemek için alternatifler

Ulusal platformlarda yayın yapan KRT'yi izleyebilmek adına birçok seçenek bulunmaktadır. İzleyiciler bu seçimleri kolaylıkla yapabilmektedir. KRT'nin bulunduğu kanallar aşağıda yer almaktadır;

Digiturk - 62. kanal
D-Smart - 147. kanal
Turkcell TV 125. kanal
TÜRKSAT 3-A: Fre.: 12.729Mhz Sembol: 30.000
FEC: 2/7 DVB: S2 8PSKV Dikey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.