Ekrem İmamoğlu Tarafsız Bölge 20 Mayıs Pazartesi Canlı Yayın İzle

Ekrem İmamoğlu Tarafsız Bölge 20 Mayıs Pazartesi Canlı Yayın İzle
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesine rağmen mazbatası elinden alınan ve 23 Haziran'da yenilecek seçimlerde yeniden yarışacak olan Ekrem İmamoğlu bu akşam Tarafsız Bölge'de. İmamoğlu açıklamalarıyla gündem belirleyecek. Ekrem İmamoğlu Tarafsız Bölge 20 Mayıs Pazartesi Canlı Yayın İzle seçeneği haberimizde.

Her hafta konuk ettiği isimlerle gündeme damga vuran Tarafsız Bölge'de bu akşam da çok önemli bir isim yer alacak. YSK'nın yenilenmesine karar verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde aday olan Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayacak. Hem CHP'liler hem İstanbullular hem de Türkiye'nin birçok noktasında yaşayan ve siyasetle ilgilenen vatandaşların izlemek için araştırmaya başladığı yayınla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. Tarafsız Bölge saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu Tarafsız Bölge 20 Mayıs Pazartesi Canlı Yayın İzle
17 Nisan'da eline aldığı mazbatasını 6 Mayıs'ta geri vermek zorunda kalan ancak sözlerinin yerine getirilmesiyle görevde olmamasına rağmen icraatlarını gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu'nu milyonlar bugün canlı yayında izleyecek. Saat 22.00'de başlayacak program CNN Türk'ten yayınlanacak.

Ekrem İmamoğlu kimdir?
Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor. 

ekrem imamoğlu

CNN Türk hakkında
CNN Türk, Amerikalı CNN şirketi ve Demirören Holding bünyesinde yayın yapan haber kanalı. Merkezi İstanbul'da olan kanalın en bilinen programları arasında 5N1K, Bir Yudum İnsan ve Oradaydım gibi yapımlar yer alır. Doğan Holding'e ait Eko TV'nin karasal yayın frekansından yayın hayatına başlayan CNN Türk yayın hayatına başladığı ilk dönemlerinde doğrudan İngilizce'den çevrilen bazı programlar yayınlamıştır. 1999-2006 arasında sağ alt köşeye başlamıştır. 2005-2008 yılları arasında yayın haklarını satın aldığı Formula 1'i yayınlamıştır. 2006-2010 arasında yerini sağ üst köşeye taşımıştır. 28 Ocak 2008'de karasal yayın frekanslarını TNT'ye bırakmıştır. Daha sonra TV5 kanalının karasal yayın lisansı satın alınıp CNN Türk yayını yeniden çatı antenlerine verilmiştir. CNN Türk 2010 yılında tüm CNN'ler gibi logosunu tekrar sağ alt köşeye taşımıştır. 17 Eylül 2012 tarihinde 16:9 yayın formatına geçmiştir. Kanal şu an sadece bazı şehirlerde karasal yayında olup ayrıca, Kablo TV, Teledünya, Digiturk, Filbox ve D-Smart üzerinden yayınlarına devam etmektedir. Kanal şu an Kanal D Haber ve CNN Türk Haber Merkezi olarak devam etmektedir.
 

CNN TÜRK Kanalı Türksat Frekans Bilgisi:

CNN TÜRK Kanalı 12034 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. CNN TÜRK kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı : CNN TÜRK
Paket İsmi : DTVH P2 T47
Frekansı : 12034
Polarisazyon Değeri : V - Dikey
Kapsama : Batı
SR : 27500
FEC : 5/6
Tip :

Türksat uydusunda bulunan CNN TÜRK kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.