Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım hangi kanalda canlı yayına çıkacak

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım hangi kanalda canlı yayına çıkacak
Yenileme kararı verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için 23 Haziran'da bir kez daha karşı karşıya gelecek olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım canlı yayın hazırlıkları yapıyor. Peki iki aday hangi kanalda canlı yayına çıkacak? İşte detaylar...

İstanbul'u beş yıl yönetecek ismin belirlenmesi için 16 gün kalırken iki aday da hazırlıklarına ve çalışmalarına devam ediyor. Ekrem İmamoğlu Karadeniz çıkarması yaptığı sırada Binali Yıldırım da Sivas ve Diyarbakır'da halkla buluştu. İki isim daha önce gündeme geldikleri canlı yayına çıkma konusunda önemli bir adım attı ve karşılıklı tartışma kararı aldı. Cuhur İttifakı adayı Binali Yıldırım, seçim öncesi canlı yayında karşı karşıya geleceklerini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım hangi kanalda canlı yayın olacak?
Milyonların kaderini belirleyecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi açıklanan bu gelişme vatandaşları da heyecanlandırdı. Daha önce FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat'te; 'Canlı yayına çıkmak tek başıma verebileceğim bir karar değil' ifadelerini kullanan Binali Yıldırım sözlerini değiştirmiş ve İmamoğlu ile her kanalda ve istediği platformda yayına katılabileceğini açıklamıştı. İki adayın TRT 1 ya da FOX TV'de karşı karşıya glemesi bekleniyor. Tarih ise bilinmiyor.

Yıldırım'dan açıklama
TRT Özel yayınına katılan Binali Yıldırım canlı yayın hakkında şunları söyledi; "Prensip olarak ortak yayına olur dedik, arkadaşlarımız her iki partiden de detayları konuşuyorlar. Ekrem İmamoğlu ile ortak televizyon yayınımız kesin olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.