Elif Gözütok nerede? Kocası para için kaçırdı iddiası!

Elif Gözütok nerede? Kocası para için kaçırdı iddiası!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 15 Kasım Perşembe günü ekranlara gelen son bölümünde yürek burkan bir olay daha ele alındı. Nedret Metoğlu felçli kızının para için damadı tarafından kaçırıldığını öne sürdü. İşte detaylar...

ATV'nin ilgiyle izlenen programını sunan Müge Anlı gözyaşları akıtan bir olayı daha işlemeye başladı. Sevgi Vurkun'un kaybından sonra stüdyoya gelen Nedret Metoğlu kız Elif Gözütok'un kaçırıldığını iddia etti. Doğum yaptığı sırada beynine oksijen gitmeyen ve ardından felç kalan genç kadın açılan dava sonrasında 2 milyon lira kazandı. Ardından kızından haber alamayan Metoğlu kendisini bulmak için yayına çıktı.

Müge Anlı'nın büyük bir üzüntüyle duyurduğu, hatta bir ara konuşmakta zorluk çektiği Elif Gözütok Türkçe öğretmenliği yapıyormuş. Şimdi damat üzerinden başlayacak çalışmalarda Elif Gözütok'un bulunması için dua ediliyor.

3 Ağustos'ta vasi anne oluyor. Mahkeme yüksek miktardan dolayı 3. vasi atanıyor. Ama sadece düşüncede kalıyor. Damat başvuru yapmış. Savcılık benle alakası yok demiş. Rahmi Bey de 'Kocası annesinden habersiz hiçbir yere götüremez' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.