Elif Nil Elden’den Doya Doya Moda’ya muhteşem başlangıç!

Elif Nil Elden’den Doya Doya Moda’ya muhteşem başlangıç!
Birbirinden ünlü isimlerin kıyasıya mücadele ettiği Doya Doya Moda’da bugün 35. Hafta başladı. İlk gün yayınlanan bölümde kozlarını paylaşan 7 büyük beden yarışmacının alacakları puan merak konusuydu. Günün en çok konuşulan ismi ise Elif Nil Elden oldu. Programa katıldığı günden bu yana adından söz ettiren güzel yarışmacı, ilham aldığım kadınlar konseptinde 20 tam puanla ilk güne damga vurdu.

Türkiye’nin en şık kadını olmaya aday büyük beden yarışmacıların İstanbul sokaklarındaki mücadelesi bugün yeni hafta heyecanıyla ekranlara taşınmaya başlandı. 7 yarışmacının moda konusundaki hünerlerini sergilediği programda özellikle bugün alınacak puanlar hafta başlangıcı adına büyük önem taşıyordu. Jürinin belirlediği konsepte göre seçimlerini yapan kızlar sonrasında villada hazırlıklarını tamamladı. Ardından da puanlarını aldı. Günü 20 puanla tamamlayan Elif Nil Elden ilk bölümde fark yarattı.


Arzum Onan’ı seçti!

Güzel yarışmacı kendilerinden istenen konsepte müthiş bir uyum sağladı. İlk haftadaki tutukluğu üzerinden atan Elif, geride kalan beş günü de iyi değerlendirmişti ancak bugün adeta zirve yaptı. Arzum Onan’ın ilham aldığı kadın olarak belirledi. Kadıköy’de seçtiği kıyafetler, makyajı ve saçı ile de tam puan almayı başardı. Jüri üyelerini de mest etti. Yarınki performansı ve puanları da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

elif nil elden
 

elif nil elden


elif nil elden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.