Emanet 162. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 - 20 Nisan Salı

Emanet 162. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 - 20 Nisan Salı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te haftanın ikinci günü başlıyor. Kiraz'ın ölüm haberinin herkesi darmadağın ettiği günün ardından yaşanacaklar da merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yeni hesaplaşmalar da izleyicileri bekliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 162. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Emanet'te bugün yepyeni bölümle daha ekranlara geliyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın baş rollerini paylaştığı dizide acı olaylar devam ediyor. Kiraz'ın vefatı herkesi derdinden yaralar. Etkisinden kurtulmak ve unutmak zaman alacaktır. Konaktaki Neslihan'dan ekibe Ali'den Seher'e kadar yürekler dağlanmıştır. Ağabeyinin kurşununa kurban giden Kiraz artık sadece flashbackler ile ekranlardaki yerini alacak. Seyirciler ise Kiraz'ın diziden ayrılmasına çok üzüldüklerini belirtiyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 162. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 162. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni yerli dizisi Emanet 20 Nisan Salı günü yayınlanacak olan 163. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Yaman ve Seher Kiraz’ın ölümüyle büyük bir şok yaşar. Bu ölüm onlara neyi hatırlatacak? Kiraz’ın ölümü, Yaman ve Seher’i yaşadıkları konusunda durup bir daha düşünmeye sevk eder ancak her şeyin eskisi gibi olması o kadar da kolay olmayacaktır. 

emanet 34. bölüm fragmanı
 
emanet 33. bölüm fragmanı

emanet 27. bölüm fragmanı


emanet 27. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm izle
 

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle



Emanet 22. bölüm fragmanı


emanet 21. bölüm izle

emanet 20. bölüm fragmanı

emanet 20. bölüm fragmanı



emanet 19. bölüm fragmanı


emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 14. bölüm fragmanı

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti


Emanet 19 Nisan Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.