Emanet 173. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 - 5 Mayıs Çarşamba

Emanet 173. bölüm izle | Kanal 7 Youtube ve Kanal izle 7 - 5 Mayıs Çarşamba
Kanal 7'nin sevilerek izlenen ve hafta içi günlerinde en çok tercih edilen yapımlarından biri olan Emanet'te üçüncü bölüm başlıyor. Yaman ve Seher Kırımlı'nın her geçen an birbirlerine daha da bağlandıkları bir sürece girilen dizide neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 173. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran ve prime time yapımlarına dahi kafa tutan Emanet'te haftanın ikinci bölümü ekranlardaki yerini yerini alıyor. Binlerce kişinin seyrettiği ve adını yurt dışına da duyurmayı başardığı dizide bugün neler olacağı da merak konusu. Yaman ve Seher'in aşk dolu günlerinin hep sürmesini isteyen seyirciler yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Emanet 173. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Emanet 173. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni yerli dizisi Emanet 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 173. bölüm fragmanıyla izle7.com'da.  İkbal Seher’e büyük bir tuzak kurar. Seher İkbal’in tuzağı karşısında ne yapacak?  Seher, İkbal’in kurduğu tuzaktan habersizdir. Tehlike giderek yaklaşmaktadır. Zuhal cezaevinde kendisinden geçer ve yaşadıklarına isyan eder. Ablasından hesap soracağı günü beklemeye başlar. Yaman yeniden karısına evlilik teklif eder. Seher bu andan itibaren gözyaşlarına hakim olamaz. Fırat, Neslihan'a gerçekleri anlatmıştır ama Bora'nın onu bir kez daha kandırması çok fazla zaman almayabilir. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

Emanet dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler


 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 

Emanet 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi olarak ekranlardaki yerini alan Emanet'in bir sonraki gün yayınlanacak olan bölümü de merakla bekleniyor. Emanet'in 174. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 173. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Emanet 174. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



Emanet 173. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Emanet. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.

 

Emanet oyuncuları

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay.

 

Emanet 173. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.