Emanet 179. bölüm fragmanı izle - Emanet 13 Mayıs Perşembe özeti oku (179. bölüm)

Emanet 179. bölüm fragmanı izle - Emanet 13 Mayıs Perşembe özeti oku (179. bölüm)
Kanal 7'nin sevilerek izlenen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen dizisi Emanet'te bayram heyecanı yaşanıyor. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yayınlanacak olan dizide neler olacağı merak konusu. Yaman ve Seher'in aşk dolu anlarının devam etmesi bekleniyor. Emanet 179. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran ve yayınlandığı saat diliminin yanısıra prime time kuşağındaki iddialı yapımlara dahi kafa tutan Emanet'te yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bayramın ilk günü yaşanacaklar merak konusu. Çünkğ Yaman'ın üzerine titrediği Seher'i merdivenlerden iten İkbal'in açığa çıkması her şeyi değiştirebilir. Diğer yandan karakol ekibinin başındaki Sultan Hala belası bitmek bilmez. Mum gibi etmeye çalıştığı üç genç farklı dünyalardadır. Emanet 179. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Emanet 179. bölüm özeti

Kanal 7'nin yeni yerli dizisi Emanet'in 13 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 179. bölüm fragmanı paylaşıldı. Baş rollerini Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın paylaştığı dizide yeni günün neler getireceği merak ediliyor. Haftanın dördüüncü bölümünde yine aşk dolu anların devam etmesi bekleniyor. Yaman her geçen gün daha da fazla şaşırttığı karısına bu kez sürpriz hazırlar ve bunu ona söylemez. Seher ise sürprizi tahmin edebilme veya bulma konusunda Yaman'dan yardım istese de talebi geri çevrilir. Bu romantik dakikalar izleyenleri yine sevindirecek. Bayram akşamı olması sebebiyle daha da fazla kişi tarafından izlenecek dizide Zuhal de Bıyıklı Melahat'e karşı üstün olma yolunu bulmuş ve buradan ilerlemektedir. Para her şeyi çözecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde.

Emanet dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler

emanet 34. bölüm fragmanı
 
emanet 33. bölüm fragmanı

emanet 27. bölüm fragmanı


emanet 27. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm izle
 

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle



Emanet 22. bölüm fragmanı


emanet 21. bölüm izle

emanet 20. bölüm fragmanı

emanet 20. bölüm fragmanı



emanet 19. bölüm fragmanı


emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 14. bölüm fragmanı

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti


Emanet 13 Mayıs Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum