Emanet'in yıldızı Sıla Türkoğlu sahte hesaplara tepki gösterdi: Bir süredir sessiz kalıyorum ama...

Emanet'in yıldızı Sıla Türkoğlu sahte hesaplara tepki gösterdi: Bir süredir sessiz kalıyorum ama...
Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Sıla Türkoğlu, adına açılan sahte hesaplarla ilgili açıklamada bulundu. Türkoğlu aynı tutumun devam etmesi halinde hukuksal haklarını kullanacağını ifade etti.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Emanet'te Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu adını her geçen gün daha fazla kişiye duyurmayı sürdürüyor. Oynadığı rolle birlikte izleyiciler tarafından da çok sevilen güzel oyuncunun başı adına açılan hesaplarla dertte. Twitter'dan açıklama yayınlayan Türkoğlu, yanlış bilgilerle adının kullanılarak oluşturulan profiller hakkında yasal yollara başvuracağını duyurdu.


Tepki gösterdi

Yaptığı açıklamada hayranlarına seslenen ve söz konusu profillerle ilişkisi bulunmadığını ifade eden Türkoğlu şunları söyledi; "14 yaşımda adıma açılmış sahte bir Twitter hesabını bulup oradaki her bilgi benimmiş gibi şimdi ortaya atmaları hakkımda asılsız bilgilere neden olmaktadır. Bir süredir sessiz kalmayı tercih ediyorum ama bu olay devam ettiği takdirde hukuksal yollara başvuracağım. Kimseyle iletişim halinde de değilim. Sevgi ve saygılarımla."


sıla türkoğlu fotoğrafları


 

Sıla Türkoğlu Kimdir?

18 Nisan 1999 da İzmir’de dünyaya gelen Sıla Türkoğlu 21 yaşının içindedir. İzmir’in güzel kızlarından biri olan üstüne üstülük bir de Bornovalı olan Sıla Türkoğlu Ağlama Anne dizisi ile oyunculuğa daha 19 yaşında başlamıştır. Tunay Menajerlik ile çalışan Sıla Türkoğlu Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu üniversite eğitimi almadan oyunculuk dersleri almaya başlamış daha lise öğrencisi iken setlerde yer almıştır. Şimdi de Yemin dizisi yapımcısı Nazmiye Yılmaz’ın gözüne girmeyi başaran Sıla Türkoğlu yapımcı Nazmiye Yılmaz’a başrol oynayabileceğini ispat etmiştir. Zaten Yemin dizisinden de milyonlarca hayranı olan Sıla Türkoğlu da güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile artık günlük dizi de başrol oynamayı hak ediyordu.  Sıla Türkoğlu bir çok otorite tarafından yetenekleri ile de övgü almıştı. Sıla Türkoğlu’nun amaçları arasında büyük bir dizi de başrol oynamak ve üniversite okumak var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum