Emanet sosyal medyayı salladı, Twitter'da zirveye oturdu

Emanet sosyal medyayı salladı, Twitter'da zirveye oturdu
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet adım adım sezon finaline doğru giderken elde etiği izleyici sayısı da her geçen gün daha da artıyor. Dizinin bugün yayınlanacak olan 172. bölümü öncesinde #KarımDeğilMisin etiketi gündemin ilk sırasına yerleşti.

Yaman Kırımlı ve Seher Kerimoğlu'nun Yusuf için başlayan mücadelerinden bir aşk doğmasına kadar yaşanan hikayayi anlatan Emanet hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun baş rolünde olduğu dizi elde ettiği izleme oranlarıyla adını her geçen gün daha da fazla duyurmaya devam ediyor. Prime time kuşağındaki birçok rakibini de geride bırakan Emanet bugün de Twitter'da TT listesinin tepesinde yer aldı.


Aşklarını yeniden yaşıyorlar

Dizide yeğenleri için mücadele içerisine giren ve zaman zaman birbirlerine düşmanlık besleyen Yaman ile Seher'in velayet savaşı evlilikle devam etmiş ancak ihanet düşücnesiyle sarsılmıştı. Olayların zannedildiği gibi olmaması üzerine yeni bir sayfa açan ikili adeta ikinci baharlarını yaşıyor ve şu an aralarından su sızmıyor. Yaman karısı için sinema matinesi düzenleyip konağın bir köşesini muhallebiciye çevirirken aşkını her geçen gün daha da yürekten yaşıyor. Seher ise yeniden bulduğu kocasına karşı aşkını her an yeniden tazeliyor.


 

Zirveye oturdu

Yaman ve Seher'in aşk dolu dakikaları izleyiciler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Dizi ve çiftin hayranları sosyal medyada oldukça fazla etkileşimde bulunuyor. Son olark bugün Twiter'da #KarımDeğilMisin etiketi gündem listesinin ilk sırasında kendine yer buldu.

sıla türkoğlu fotoğrafları


 

Emanet dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.