Emina Sandal Mustafa Sandal'ı aldattı mı! Eski sevgilisi için flaş iddia

Emina Sandal Mustafa Sandal'ı aldattı mı! Eski sevgilisi için flaş iddia
Evlilikleri ha bitti ha bitecek derken henüz kesin olarak ayrılmayan ve mutlu aile tablosu çizen Mustafa Sandal ile Sırp eşi Emina Sandal hakkında çıkan son haber herkesi şoke etti. Sırbistan basılı güzel yıldızın eski sevgilisi Miskovic'e geri döndüğünü öne sürerek daha önce de beraberlik yaşadıklarını yazdı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Sandal ailesi bu kez de üçüncü bir kişi ile haberlere konu oldu. Daha önce defalarca boşanacakları yönünde gelişmelerin yaşandığı ancak her defasında direkten dönen Sandal ailesindeki çatlak bu kez ciddi ve büyük. Çünkü Sırbistan basınına göre Emina Sandal bir dönem büyük bir aşk yaşadğı Marko Miskovic ile yeniden birlikte oldu. Bu gelişmeler ışığında da evliliğin sonuna geldiği öne sürüldü.

Sırbistan basını yoğun ilgi gösterdiği konu hakkında Emina Sandal'ın Miskovic ile evliliğin kıyısından döndüklerini de belirtti. Adı Emina ile anılan Marko Miskoviç, Sırbistan'ın büyük bankalarından birinin veliahdı.

Ayrılık haberlerinin nedeni reklam mı?
Popçu Mustafa Sandal, Sırbistan’da doğup büyüyen Boşnak asıllı Emina Jahovic ile Ocak 2008’de evlenmişti. Öte yandan, Mustafa Sandal geçen Kasım’da oğulları Yaman ve Yavuz’a rağmen evi terk edip Zincirlikuyu Zorlu Center’daki ofisine yerleşti. Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan çiftin boşanacağı iddia ediliyor. Ancak Emina-Mustafa Sandal çifti bunlara rağmen “Tatsızlık var, yenmeye çalışıyoruz. Ne olacağı belli değil” şeklinde merak uyandıran açıklamalar yapıyordu.

mustafa emina sandal
 
Mustafa Sandal bu gerginliği yaşarken bir anda yeni albümünün çıkış parçası ‘Aşk Kovulmaz’ı, Instagram’dan paylaşıp “Şarkı 24 Ocak’tan itibaren tüm dijital platformlarda” diye duyurdu! Bu mesaja eşi Emina Sandal’ı da etiketledi. Emina Sandal tam bir saat sonra Sırbistan’da çıkacak yeni single’ı ‘Next’in Youtube kanalında dinlenebileceğini açıkladı.

'Bunlar eskide kaldı'
Ünlü çifte takipçileri şunları yazdı: “Yoksa yeni şarkılarınızın reklamı için boşanma krizi, barışma haberleri falan mı uydurdunuz? Böyle reklam eskilerde kaldı.” Mustafa-Emina Sandal bu tarzdaki yorumları anında sildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.