Emine Çilköse nerede? Kardeşi Müge Anlı'ya çıktı!

Emine Çilköse nerede? Kardeşi Müge Anlı'ya çıktı!
Müge Anlı'nın programında yeni bir dosya işlenmeye başlandı. 50 yaşındaki Emine Çilköse'den 8 aydır haber alınamıyor. Kardeşi stüdyoda ablasını aramaya başladı.

Adana'da evliliğinden bir, 2 ayrı birlikteliğinden 3 çocuğu bulunan Emine Çilköse'den 8 aydır haber alınamıyor. Kardeşi Döne Hanım, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak ablasını aradığını açıkladı. Yeğeninin kendisine annesini babasının öldürdğünü söylediğini öne sürdü. Emine Çilköse nerede?

Döne Yurdusev uzun süredir ablasını aradığını, bulamayacağına kanaat getirdikten sonra intihar etmek istediğini belirtti. Solistlik yapan Döne Hanım çok az görüştüklerini dile getirdi. Son olarak 8 ay önce bir araya geldiklerini anlatan genç kadın, Ahmet Bey'den kaçarak Adana'dan Kahramanmaraş'a geldiğini açıkladı.

Ayrıca Döne Hanım ablasının 4-5 kişi tarafından tecavüze uğradığını da öne sürdü. En son görenler Can Toraman, bizler ve çocukları oluyor. Sonrasında da 7-8 aydır yok.

Yeğeni de Döne Hanım'a annesini öldürdüklerini ve çöpe attıklarını söylemiş. Müge Anlı da Adana'daki kadın cesetleri ile ilgili araştırmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.