Emine İrem Mutlu bulundu! Müge Anlı bunu da başardı

Emine İrem Mutlu bulundu! Müge Anlı bunu da başardı
Palu ve Ustael'lerin gözaltı sonrasındaki ilk yayında Müge Anlı Emine İrem Mutlu'yu arıyor. Babasına gitmeyen 14 yaşındaki kız nerede? İşte detaylar...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir kez daha kayıp çocuk dosyası açıldı. Kaybolan isim ise Emine İrem Mutlu. Kadıköy'de annesiyle yaşayan küçük kızdan 3 haftadır haber alınamıyor. Müge Anlı da bu dosya neticesinde araştırmalara başladı. Anne Nejla Önal stüdyoda açıklamalarda bulundu.

Nejla Hanım Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldi ve herkesi üzecek sözler sarfetti. Babasına gitme korkusu sebebiyle evden kaçtığı düşünülen Emine İrem Mutlu'nun akıbeti merak ediliyor. Son dönemlerde pek çok çocuk kaybında yaşanan tatsız gelişmelerden biri daha mı işlenecek yoksa aile mutluluğa mı erişecek.

Annesinin babası ile verdiği hukuk mücadelesinde anneye verilen geçici velayetin sonrasında sürenin bittiği gün Emine İrem Mutlu o andan bu yana aranıyor. Nejla Hanım'ın oğlu babasına gitmiş.

emine irem mutlu

Hala: İşkence yapıyordu
Yayına bağlanan annenin halası Selvinaz Hanım, çocukların babasından işkence gördüklerini iddia etti ve bunların raporlarının olduğunu öne sürdü.

Emine İrem bulundu!
Müge Anlı bir olayı daha çözüme kavuşturdu. Sosyal Hizmetler'in de devreye girdiği küçük kız için kardeşinin verdiği ifade ise kan dondurdu. Babası ve babasının kız arkadaşından dayak yediğini söyleyen kardeşi kendisine de ablasının baktığını dile getirdi. Babasının bu söyledikleri duyması halinde de çok kızacağını söyledi. Yayına bağlanan Emine İrem ile irtibat kuruldu ve alınmaya gidildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.