Erdoğan ve eşinden okuma yazma seferberliği duyurusu

Erdoğan ve eşinden okuma yazma seferberliği duyurusu
ATV'de sunduğu programla halkın nabzını tutan ve Türkiye'nin en başarılı isimlerinden biri olan Müge Anlı'nın okuma yazma seferberliğine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da destek verdi. Canlı yayında programa bağlanan Erdoğan ailesi, seferberlik için gerekli talimatların verildiğini duyurdu.

Müge Anlı son zamanlarda programında okuma yazma oranının yükseltilmesi konusunda çağrılar yapıp bu durumun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da aksettireceklerini dile getiriyordu. Özellikle aile baskısı ve farklı nedenlerle okula gidemeyen kadınlar için bu projeyi hayata geçirmek istediklerini anlatan Anlı'ya yıllardır ailesini arayan Sevim Gürçay ışığı vermişti. Ardından da arka arkaya gelen sürece Cumhurbaşkanı Erdoğan da dajil oldu. Anlı'nın programına bu sbaha  Cumuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sürprizi yaşandı. Anlı'nın programına katılan Erdoğan okuma yazma seferbeliği çağrısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, okuma yazma seferberliğiyle ilgili gerekli talimatların verildiğini duyurdu

sevim gürçay

FİTİLİ SEVİM GÜRÇAY ATEŞLEDİ 
Okuma yazma seferberliğinin fitilini Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan okuma yazma bilmeyen Sevim Gürçay ateşledi.  Annesi ölmeden önce çobanlık yapması için başka bir aileye evlatlık verilen Sevim Gürçay yaşadıkları ekran başındaki herkesi hüzünlendirmişti. Fakat okuma yazması olmadığı için ne bir akraba, ne de gerçek anne babasının adını soyadını dahi biliyordu. Ünlü sunucunun çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.