Esenyurt Kıraç'taki Gamze Tibet nerede? Müge Anlı onu arıyor

Esenyurt Kıraç'taki Gamze Tibet nerede? Müge Anlı onu arıyor
İnternet üzerinden tanışan bir kız daha evinden ayrıldı ama kendisinden haber alınamadı. Esenyurt Kıraç'ta yaşayan Gamze Tibet nerede? sorusunun yanıtını Müge Anlı verdi. Genç kız bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha ele alındı. 18 Mart'ta evinden işine gitmek için çıkan Gamze Tibet'ten haber alınamıyor. Acılı anne kızını aramak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. İstanbul'un Esenyurt Kıraç semtinde yaşayan aile tüm dünyasının sanal ortamlardan ibaret olduğunu anlattı. Gamze Tibet nerede?

İnternette tanışılan insanlar bir kişinin daha mı sonunu getirdi? Müge Anlı ile Tatlı Sert programının pek çok kez açtığı dosyada karşımıza çıkan internet dünyasındaki felaketler bu kez de kötü yüzünü gösterecek mi? Acılı anne kızının büyük gösterdiğini ancak 16 yaşında olduğunu dile getirerek; 'Bu kızı neden saklıyorlar. Neden ortaya çıkmıyorlar. Kızımı iyi niyetle tutmuyorlar. Kızım yaşı ortaya çıkar diye de nüfus cüzdanını almamış. Kızım biz buyuz. Ne yapsan etsen de biz buyuz. Bizi istemiyorsa da iyi olduğunu bileyim yeter. Ben böyle olacaksa kabul etmiyorum. Kızım hep gözümün önünde. Ben bakmaya kıyamazken nasıl yanlarında tutuyorlar. İnsan annesinden vazgeçer mi?' sözleriyle feryat etti.

gamze tibet

Müge Anlı da Gamze için çalışmalara başladı.

Videoları internette
Gamze Tibet'in küçük yaşına rağmen makyaj yapıp videolar çekmesi ve alkol verildiği, istismar edildiği iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. Anne gözyaşlarıyla kızını arıyor.

12.37 | Müge Anlı Nurgül Hanım'a müjdeli haberi verdi. Kızının bulunduğunu söyleyen Anlı, acılı anneyi görüştürdü. Gamze Tibet güvende olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.