Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm tek parça izle
Kanal D'nin çarşamba akşamlarında yayınlanan yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm fragmanı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156. bölüm özeti.

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin 157. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157. bölüm özeti

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran'ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran'ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır. Paraların yeri ile birlikte Nasuh'un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh'u konuşturarak nihayet Feyyaz'ın hain olduğu öğrenen Damla'nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Boran'ın düşmanlarıyla paylaştıkları yüzünden sadece para değil itibar da kaybeden masanın tüm bu yaşananların üstesinden gelmesi kolay olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.