Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm tek parça izle
Kanal D'nin çarşamba akşamlarında yayınlanan yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm fragmanı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm özeti.

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin 162. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölüm özeti

Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır. Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminden, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin bitirileceği sözünü alır. Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır. Diğer yandan Feyyaz'ı Tipi ve Rafet izlemeye almıştır. Nasuh'la olan görüşmesi sonrasında kıskıvrak yakalanarak, onunla ilgili son kararı verecek olan Hızır'a teslim edilir. Feyyaz hain olduğunu inkar ederek durumu düzeltebileceğini düşünecek ve oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.