Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm tek parça izle
Yer altı dünyasındaki ilişkileri konu alan hikayesiyle ekranların fenomeni haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni ve son bölümü izleyicilerle buluştu. Sıkı hayranlarının merakla ve sabırsızlıkla beklediği diziyi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 165. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm fragmanı izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm özeti. Tek parça, full ve HD izle seçenekleri haber

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Haydar Şişman, Yalçın Hafızoğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'nin 164. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164. bölüm özeti

Çakırbeyliler tanımadıkları bir düşmandan beklenmedik bir darbe almışlardır. Hurşit, Hızır'ın gözleri önünde son nefesini vermişken Fahri hastanede ölüm kalım savaşına devam etmektedir. Yaşananlardan sonra gözler, girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir. Hızır, yöntemlerinden bihaber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense, geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır. Başta Haşmet ve Tipi olmak üzere masa üyeleri ise eli kolu bağlı bir şekilde beklemenin kimseye faydası olmayacağını düşünürler. Verilen kayıpların nedenini Hızır'ın aldığı kararlara ve Alparslan ile birlikte yaptığı gizli planlara bağlayan masa, komutayı ele almak için harekete geçer. Çakırbeylilerden habersiz Tufan ve Feyyaz'ın da dahil edildiği bir toplantı düzenlenir. Masada yapılacak oylamada eller bu kez Hızır ve Alparslan'ın bundan sonra alınacak kararlarda devre dışı bırakılmaları ve masadan ayrılmaları için kalkacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.