Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam yayınlancak mı! İşte cevabı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam yayınlancak mı! İşte cevabı
Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölüm var mı yok mu tartışması herkesi araştırma yapmaya sevk etti. Arama motorlarında sürekli dizi hakkında arama gerçekleştiriliyor. Dizinin 105. bölümü bu hafta yayınlanacak mı yoksa yayınlanmayacak mı! İşte cevabı.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm için geri sayım başladı ama henüz akıbeti belli değil. Dizinin bu akşamki bölümü yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı sorusu Google başta olmak üzere pek çok arama motorunda sorgulanıyor. İşte bu haftaki bölüm öncesi yapılan değişiklik

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümü merakta bırakan anlara sahne olmuş dizinin final sahnesinde Hurşit ölecek mi sorusu izleyici tarafından merak edilmişti. Bu haftaki bölüm öncesi izleyicileri üzecek bir gelişme yaşandı.

Dizinin normal seyrinde pazar günleri ve en geç pazar akşamı yayınlanan yeni bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Bunun ardından ATV'nin yayın akışındaki değişiklik dikkat. Çekti 6 Şubat salı gününün yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine Gençlerbirliği - Beşiktaş Türkiye Kupası karşılaşmasının yer aldığı gözüküyor.

Eğer yarın bir değişiklik yapılmaz ise dizi bu hafta yayınlanmayacak.

edho

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.