Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?
ATV'de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran ve salı günlerinde rakip tanımayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 4. sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ve yayın tarihi haberimizde.

Dizi dünyasına kattığı heyecanla farklı bir noktaya taşıdığı çıtayı her geçen gün daha da çıkaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final bölümünde yaşanan sahneler konuşulmaya devam ediliyor ve yeni sezon hakkında fikir elde edilmek isteniyor. Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu gibi fenomen oyuncuların da yer aldığı diziden Olgun Şimşek ve Deniz Çakır ayrılmıştı. Meryem ve çocuklarının güvenlik önlemi sebebiyle Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya gitmesi sonrasında yeni sezonun ilk bölümünde ne zaman olacak? Önlenemez başarısıyla dikkat çeken ve dördüncü sezona girmesi an meselesi olan dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Milyonlarca hayranının büyük bir sabırsızlıkla beklediği dizi hakkındaki tüm detayların yer aldığı haberimizde bilgileri sıcağı sıcağına öğrenebilirsiniz.

edho yeni sezon

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YENİ SEZON FRAGMANI VE YAYIN TARİHİ...

Yeni yayın döneminde de ekranlarda yer alacak olmasının hemen öncesinde dizinin yapımcısı tarafından Deniz Çakır, Olgun Şimşek ve Sanem Çelik gibi oyuncuların ayrıldığı açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezonda da bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu, hem yapımcılığını hem de senaryosunu Raci Şaşmaz’ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun ne zaman ve hangi tarihte başlayacağının duyurusu gerçekleştirildi. Birbirinden başarılı isimlerin baş rolünü üstlendiği, oyuncu kadrosuna Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal’ın sürpriz bir şekilde katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezonu 25 Eylül 2018 Salı tarihinde ATV ekranlarında başlayacağı aktarıldı. Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ise yayınlandığı takdirde haberimize eklenecektir. En son gelişmeleri öğrenebilmek için takipte kalın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.