Esra Erol Büşranur Turan'ı buldu ama...

Esra Erol Büşranur Turan'ı buldu ama...
ATV'nin ikinci gündüz kuşağı programı olan Esra Erol'da flaş bir gelişme ile karşımıza çıktı. 6 gündür haber alınamayan Büşranur Turan'ın bulunduğu açıklandı. Büşranur Turan neredeydi ve başına ne geldi? İşte yaşananlar ve detaylar...

Fadime Hanım Esra Erol'a konuk olarak 6 gündür görmediği kızına kavuşmak istemişti. Başlatılan çalışmalar neticesinde önemli bir sonuca ulaşan Esra Erol'un ekibi genç kızı buldu ve yayına bağladı. Bu süre zarfında nerede olduğu, nereye gittiği, başına bir şey gelip gelmediği konları öğrenilmek istendi.

Stüdyodakiler ve izleyenler 6 günün ardından duygusal bir buluşma gerçekleşeceğini zannetti ancak durum çok farklıydı. İstenen gibi geçmeyen telefon görüşmesinde Büşranur Turan annesine; 'Anne çık o programdan' telkininde bulundu.
 

'Bizi rezil ettin!'


Kendisini arayan annesini azarlayan Büşranur Turan yayından ayrılmasını yoksa eve dönmeyeceğini açıkladı. Nerede olduğunu öğrenmek isteyen annesini tersleyen kayıp kız; 'Boşver ben çocuk değilim' yanıtını verdi.

Asabi tavrını sürdüren ve daha da ileri giden Büşranur annesine ve tüm ailesine sevdiği kişiyi söylediğini anlatarak; "Sen o programdan çık ben 3 gün sonra gelicem. Anne Türkiye'ye rezil ettin bizi. Esra abla çıksın o programdan. Ben kağıda neden evi terk ettiğimi yazdım." dedi.

Fadime Hanım da "Peki ne oldu da gittin? Baban sana bir şey mi yaptı, seni harçlıksız mı koydu, bir istediğini mi yapmadı? Ne oldu kızım" şeklinde sitemde bulundu.

Anne Fadime Turan, "Yerini söylemezsen programdan çıkmam ve seni burada ararım" sözleri üzerine ise Büşranur Turan, "Anne unut beni istemiyorum" karşılığını verdi.

Fadime hanım kızına son bir çağrıda bulundu ve evine dönmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.