Esra Erol'da 16 Nisan Cuma izle | Halit Vural'ın babası mı? DNA sonucu açıklandı

Esra Erol'da 16 Nisan Cuma izle | Halit Vural'ın babası mı? DNA sonucu açıklandı
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Esra Erol'da bugün yeni haftasını sonlandırıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları konu alan ve işlemeye devam eden başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi yine ilgiyle izlendi. Günün en çok konuşulan konusu ise Vural'ın, Halit'in oğlu olup olmadığıydı. DNA sonucu da açıklandı. Esra Erol'da 16 Nisan Cuma izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Esra Erol'da pazartesiden bu yana devam eden haftasına elveda diyor. Bugünden sonra iki günlük tatile girecek olan programda yaşanacaklar da merak konusuydu. Özellikle aldatma, kaçma ve ilişkilerdeki çarpıklıklar konularında işlediği dosyalarla dikkat çeken program yine gündeme oturdu. Günün en çok konuşulan konusu ise DNA sonucu oldu. Halit, Vural'ın babası mı? Esra Erol'da 16 Nisan Cuma izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Hatice Güzelceoğlu aranıyor

Esra Erol'da programı bugün ilk olarak Balıkesir'de görülen Hatice Güzelceoğlu dosyasını açtı. Genç kadının bulunması için çağrıda bulunuldu ve pazartesi günü bu dosyaya devam edilecek. Ayrıca Halit ve Vural'ın aralarında biyolojik bir bağ olup olmadığın karar verecek olan DNA sonucu da izleyicileri sabırsızlandırdı ve meraklandırdı. Halit Bey Vural'ın babası çıktı.


 

Esra Erol'da son bölümde neler yaşandı?

Muzaffer Bey sabah 7’de işe gittiğini akşam 17.30 gibi çıktığını evlerine genelde akraba ve komşularının geldiğini yabancı kimselerin eve gelmediğini söylerken Ayşe Hanım Muzaffer evde yokken çok mutlu olduğunu eşinin kendisini hiç gezdirmediğini iyi davranmadığını bir gün bile sahile alıp götürmediğini iddia etti. Ayşe Hanım şu anda erkek arkadaşının kendisini sahile getirdiğini sözlerine ekledi. Evde oğlu ile vaktin çok iyi geçtiğini söylerken eşinin kendisi ile vakit geçirmediğini ifade etti. Muzaffer Bey eve yorgun geldiğini 21.30 veya 22.00 gibi uyuduğunu açıkladı. Ayşe kaçtığı erkek arkadaşı ile parkta tanıştıklarını aracı olmadığını kendi kendilerine tanışıp konuştuklarını 3 ay bulup konuştuklarını o kişinin kendisine ben seni sevdim boşan evlenelim dediğini bir sefer buluşmadan sonra o kişinin evinde buluşmaya anlattı. Muzaffer Bey Ayşe’nin ailesinin Ayşe’yi sildiğini söylerken kendi ailesinin silmeyeceğini kaçarken ailesini düşündüğünü kabul ederlerse görüşeceğini kaçtığı kişiyi sevdiğini o yüzden kaçtığını beyan etti. Muzaffer Bey eşinin işteyken kendisini arayıp çocuğu parka götüreyim dediğini şimdi bu adamla konuşmak için parka gittiğini anladığını ifade etti. Ayşe’nin çocuğunu bıraktığı kişi yayına bağlandı. Telefondaki kişi Ayşe’nin kaçtığı kişinin eniştesi olduğunu çocuğun iki gündür kendilerinde olduğunu Ayşe ve erkek arkadaşının eşya taşıdığı için kendi evlerinde kaldığını çocuğun o evde ziyan olmaması için çocuğun kendilerinde kaldığını anlattı. 
Esra Erol Münevver İnan’ı stüdyoya davet edeceğini söylerken Koray Bey Münevver ile sadece telefonla bir iki defa konuştuğunu ama yüz yüze gelmediğini daha sonra oyunu kapatıp sildiğini bir daha konuşmadıklarını iddia etti. Songül Hanım stüdyoya geldi. Münevver Hanım bir karı kocanın ayrılmasında dolayı piyasaya sürülmesinden dolayı üzgün olduğunu kendi aile sorunları olduğunu Koray ile okeyde tanıştıklarını ilk defa karlı karşıya geldiklerini çok az oyu oynadıklarını telefonda da iki kez konuştuklarını anlattı. Koray Bey Münevver Hanım’ı tanımadığını aile sorunları bile bilmediğini ifade etti. Münevver Hanım toplamda 3 gün oyun oynadığını oyun esnasında numaralarını verdiklerini iki kez konuşup başka bir görüşmelerinin olmadığını tekrarladı. Münevver Hanım 16 Şubatta işe gidiyorum diye evden çıktığını ve kaçtığını Koray Bey’in sosyal medyada fotoğraflarını beğendiğini gördüğünü evden çıkarken sadece kıyafetlerini aldığını İzmir’den önce İstanbul’a daha sonra Ankara’ya geldiğini bileti Ankara diyerekten aldığını önce Esenler’e sonra tekrar Ankara’ya geldiğini toplam 2 tane otobüs değiştirdiğini anlattı. Ankara’da kimsesinin olmadığını 1+1 ev tuttuğunu söyleyen Münevver Hanım bir süre sonra iş bulduğunu o işinin fazla sürmediğini işten çıkarıldığını şu anda işsiz olduğunu ifade etti. Münevver Hanım, tek başına yaşadığı için işyerinden bir arkadaşının doğum günü kutlamak için evlerine 3 kişi geldiğini açıkladı. Esra Erol Nilüfer’in ortaya çıktığını söyleyerek stüdyoya davet etti. Nilüfer annesinin kendisinden önce İstanbul’a geldiğini keşke gelmeseydin dedi. Nilüfer kimseye hesap vermek zorunda olmadığını ayrıca Hülya Hanım ile muhatap olmak istemediğini söyleyince Esra Erol Nilüfer’i kimseye saygısızlık yapamazsın dedi. Nilüfer yayını terk etti. Nilüfer’in bağırmalarının amacını soran Esra Erol Nilüfer isterse dışarıdan da yayına katılabilirsin dedi. Nilüfer kendisiyle dalga geçer gibi konuşulmasını istemediğini söyleyerek yayına geri geldi. Nilüfer tek başına yaşamayı istediğini kendi yaşadığını herkesin kendi bileceğini programa iyiyim demek için geldiğini adresini vermek istemediğini iş bulup ev bile tuttuğunu açıkladı. Her şeyi önceden ayarladığını söyleyen Nilüfer yayın sayesinde işe gidemediğini ifade etti. 




Esra Erol 15 Nisan Perşembe Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.


 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

Esra Erol Tekrar İzle - 3 Mart Çarşamba

İşte, okulda veya dışarda olan izleyiciler için Esra Erol'da programını tekrar izleme seçeneği de mevcut. Bunun için birçok platform bulunmaktadır. ATV ve programın Youtube kanalı ile birlikte Digiturk, D-Smart gibi pek çok yayın ağı da Esra Erol'dayı yayınlamakla birlikte geri sar özelliği ile tüm yayını izleme şansı vermektedir. Ayrıca www.atv.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.


Esra Erol kimdir? Evli mi nereli kaç yaşında
Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.


Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.


Kariyer :
Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003
Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007
Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007
Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008
Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014
Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017


Oyunculuk deneyimi :
Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004
Başkan (TV Filmi) 2005
Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009
Kamerayla İzdivaç - Sinema Filmi 2010

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.