Esra Erol'da 22 Ekim Salı tek parça İzle ATV

Esra Erol'da 22 Ekim Salı tek parça İzle ATV
ATV'nin hafta içi her gün yayınlanan programında Esra Erol ve ekibi Türkiye'yi ekran başına kilitliyor. Cinayet, dolandırıcılık ve birçok konudaki dosyalarıyla gündeme damga vuran Esra Erol'da programı bugün de dopdolu. Esra Erol'da 22 Ekim Salı tek parça, Youtube, tekrar ve full İzle seçenekleri ile karşınızdayız.

Silivri'den Şenol Bey ve Fatma Hanım çocukları için Esra Erol'a geldiler. 4 çocukları olduğunu söyleyen çift, Hamit Demiröz'ün Nehir isimli bir kadınla kaçırıldığını iddia etti. Nehir Taşkın isminin de gerçek olmadığını söyleyen aile sadece bir kez görüşebildikleirni anlattı. Gerçek adının ise Aynur Yılmaz Topsakal olduğu öne sürüldü. Hamile olan Yıldız Hanım, eşi Osman Atik'in dönmesini istemişti. Osman Bey'den Yıldız Hanım'a şok bir mesaj geldi. Deniz Hanım'ın Metin Bey'den talep ettiği boşanma kararında ikili bir kez daha stüdyoda karşı karşıya geldi. Deniz Hanım, eşinin kendisine ihanet ettiğini söyledi. Metin Bey ise suçlamayı reddetti. Adem Bey kendisinden ayrılmak isteyen Tuğba Hanım'ı çok sevdiğini ve boşanmayacağını söyledi.


Esra Erol Youtube İzle 22 Ekim Salı

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü


esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran


 


Esra Erol Tekrar İzle - 22 Ekim Salı

İşte, okulda veya dışarda olan izleyiciler için Esra Erol'da programını tekrar izleme seçeneği de mevcut. Bunun için birçok platform bulunmaktadır. ATV ve programın Youtube kanalı ile birlikte Digiturk, D-Smart gibi pek çok yayın ağı da Esra Erol'dayı yayınlamakla birlikte geri sar özelliği ile tüm yayını izleme şansı vermektedir. Ayrıca www.atv.com.tr üzerinden de izleyebilirsiniz.


Esra Erol kimdir? Evli mi nereli kaç yaşında
Esra Erol, 116 Eylül 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu.

5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.

İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı.

2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.


Kariyer :
Siemens Mobile Kuşak - Sunucu (Teknoloji TV) 2003
Turkuaz (Kanal D) 2005 - 2007
Dest-i İzdivaç: (Flash TV) 2007
Esra Erol'la İzdivaç (Star TV) 2008
Esra Erol'la (Fox TV) 2013 - 2014
Esra Erol'da (ATV) 2015 - 2017


Oyunculuk deneyimi :
Kalp Gözü - TV Dizisi (Kanal 7) 2004
Başkan (TV Filmi) 2005
Tuzak (Banu) - TV Dizisi 2005
Kanal-İ-Zasyon (Konuk Oyuncu) - Sinema Filmi 2009
Kamerayla İzdivaç - Sİnema Filmi 2010

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.