Esra Erol'da Ali Kemal Karahasan kimdir? Aslıhan Karahasan nerede? Eşini arıyor

Esra Erol'da Ali Kemal Karahasan kimdir? Aslıhan Karahasan nerede? Eşini arıyor
ATV'nin popüler programı Esra Erol'da bugün haftanın ikinci bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yine birçok konuyu ele alan ve dosyaları açan Esra Erol, Ordu'dan Ali Kemal Karahasan'ı ağırladı. Sosyal medyada tanıştığı eşi Aslıhan Karahasan'ı arayan Ali Kemal Bey yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Ali Kemal Karahasan kimdir? Aslıhan Karahasan nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de yayınlanan reality programlar arasında zirveye oynayanlardan biri olan ve her gün de bu başarısını ortaya koyan Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ana habere kadar milyonları televizyon başına kilitleyen programda yaşanacaklar merak konusuydu. Günün ilk konuğu ise Ali Kemal Karahasan oldu. Kısa süre önce tanıdığı ve evlendiği eşini arayan Karahasan, Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Ali Kemal Karahasan kimdir? Aslıhan Karahasan nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Ali Kemal Karahasan kimdir?

Ordu Merkez'den programa katılan Ali Kemal Karahasan sosyal medyada tanıştığı ve ilk görüşte aşık olduğu Aslıhan Karahasan ile aralıktan itibaren ilişki içerisindeydi. Ocak ayında buluştuklarını ve Aslıhan Hanım'ın martta hamile kaldığını söyledi. Nisanda ise evden kaçtığını anlattı. Acılı adam eşinin bulunmasını istiyor.

Ali Kemal Karahasan


 

Aslıhan Karahasan nerede?

Hatay'dan Ordu'ya gelen ve Ali Kemal Karahasan ile evlenen Aslıhan Hanım evlilik sonrasında ayrılma konusunda görüşlerini belirtti. Şu an hamile olmadığı iddia edilen Karahasan'ın yayına bağlanıp bağlanmayacağı merak konusu. Bebeğin düşük olduğu söylentisi de programa damga vurdu. Genç kadının nerede olduğu öğrenilmek isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.