Esra Erol'da Ali Zengin'in ailesi ve eşi Zeynep'in ailesi yüz yüze geldi

Esra Erol'da Ali Zengin'in ailesi ve eşi Zeynep'in ailesi yüz yüze geldi
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında Beylikdüzü Gürpınar'da yaşayan Ali Zengin ve eşi Zeynep'in aileleri milyonların önünde karşı karşıya geldi.

Hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol'da programında bir hesaplaşma daha ele alındı. Ali Zengin ve eşinin çocukları hakkındaki savaş ekranlara getirildi. Çocuğunu görmek isteyen Ali Bey'e izin vermediğini iddia ettiği Zeynep Hanım'ın ailesi suçlamaları reddetti. Sosyal medyadan tanışan Zengin çifti yaşanan sorunlar sebebiyle ayrı düştü. Açılan oto yıkama dükkanında da çıkan problemler iki tarafı karşı karşıya getirdi.

Baba Ali Zengin'in çocuğa ilgi göstermediğini ve kızlarını yalnız bıraktıklarını iddia eden Zeynep Hanım'ın ailesine karşılık olarak bunlar reddedildi.

Çocuğunu icra vasıtasıyla görmeye gidebildiğini öne süren Ali Bey, eşinin ailesi tarafından darp edildiğinide iddia etti.

Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da programında ele alındı. Türkiye'ye damga vuran çift arasında ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı merak ediliyor.

Programı Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.