Esra Erol'da Ayşegül Kaya ve Adem Kaya'nın aldatma karşılaşması

Esra Erol'da Ayşegül Kaya ve Adem Kaya'nın aldatma karşılaşması
Esra Erol'da 19 Nisan Cuma günü yayınlanan bölümünde bir aldatma dosyası daha açıldı. Adem Kaya eşinin kendisini terk ederek ortadan kaybolduğunu açıkladı. Ayrıca farklı bir kişi daha olduğunu da anlattı.

Esra Erol hayattan kesitlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Başarılı sunucunun konuğu genç Adem'di. Adem Kaya evlendiği Ayşegül tarafından terk edilmiş. Adem'in ifadelerine göre kayınvalidesi çocuğunu da kendisine verdiğini söyledi. Bıraktığında çocukları 4 aylıkmış. Şu an 14 aylık.

Adem; '15 gün önce aileme gittim. Tartışmalarımız olmuştu. 2. gün aradı beni, beni de götür dedi. Telefon açınca ağzına geleni söylemiş. 21 Temmuz'da ayrılmış evden. İki kez gidp evladını görmüş. Ayrıca bazen görüntülü görmek istiyormuş. O zaman izin vermiş. Başka birisiyle Whatsapp'ta fotoğrafı varmış. Adı Gökhan. Ayşegül kendisine Gökhan için 'Kocam' demiş. Ailesiyle de evlendikten sonra barıştı' dedi.

Adem hemen boşanmak istediğini de dile getirdi.

Ayşegül nereye gitti?
Programa son dakika gelişmesi olarak katılan Ayşegül, arkadaşının maddeyi kullandı. Çocuk tam düşerken komşunun oğlu alıyor kucağına. Daha önce de oldu. Ayşegül boşanmak için de korkmadığını ve ilk telefonda geldiğini söyledi.

Ayşegül eşinin şiddet gösterdiğini de öne sürdü.

Ortalığı birbirine kattı!
Birlikte olduğu iddia edilen, kolunda dövmesinin yaptırıldığı öne sürülen Gökhan Çam'ın fotoğrafı yayına verilince Ayşegül Kaya ortalığı birbirine kattı. Esra Erol Ayşegül'ü dışarı çıkardı.

esra erol'da nilay tolga





esra erol'da nilay tolga

nilay tolga

HASAN COŞKUN ESRA EROL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.