Esra Erol'da Burcu DNA sonucu! Çocukların babası Muhtar İsa mı

Esra Erol'da Burcu DNA sonucu! Çocukların babası Muhtar İsa mı
Esra Erol'da programında kritik an geldi. Burcu'nun çocuklarının babası kim? DNA sonucu canlı yayında açıklanacak.

11 yıl önce Muhtar İsa Bey tarafından istismar edildiği öne sürülen Burcu'nun çocuklarıyla ilgili olarak DNA testi yapılmasına karar verilmişti. Bugün yayınlanan Esra Erol'da programında eşiyle yüz yüze gelen Burcu bakalım nasıl bir sonla karşılaşacak. Burcu'nun çocukları Muhtar İsa'dan mı Murat'tan mı?

Esra Erol ve Burcu, kayınvalidenin neden İsa Bey'i savunduğunu sordu. Çoğu konuşması sansürlenmeden dolayı duyulmayan kayınvalidenin ardından dedikodular soruldu. Burcu ise yıllar önce çıkan söylentilerden sonra herhangi bir şekilde boşanma gibi bir durum olmadığını ve kendisini babasının evine bıraktıklarını söyledi. Eşi ve kayınvalidesinin soğuduğunu belirterek annesinin de karşı tarafı yalnız bırakmakla suçladığını anlattı.

Birbirimizi seviyorduk
Burcu açıklamalarına devam etti. Beni görücü usulü istediler, ailem vermedi. Biz de kaçtık. Murat ve Burcu severek kaçtıklarını söyledi. İsa Bey'in kayınvalidesi ile ilişkisi olduğunu öne süren Burcu'nun yanısıra İsa Kaya da her şeyi itiraf ederek; 'Gece de gittim gündüz de' dedi.

DNA sonucu ne olacak?
Esra Erol'da programında DNA sonucu açıklanacak. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Program sunucusu Esra Erol iki çocuğun Murat Aslan'dan olduğunu diğerinin de DNA testi sonucu İsa Kaya'dan olup olmayacağı konusunda belirleyici sonucun ortaya çıkacağını dile getirdi.

11 yıl boyunca tehdit edildim!
Burcu aynı zamanda İsa Bey'in kendisine tehditte bulunduğu, ailesine söylemekle şikayet ettiğini, daha sonra da eşinden boşanarak kendisine bakmayı vaad ettiğini anlattı.

esra erolda burcu

esra erol'da nilay tolga





esra erol'da nilay tolga

nilay tolga

HASAN COŞKUN ESRA EROL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.