Esra Erol'da Dilara Keklik nerede?

Esra Erol'da Dilara Keklik nerede?
Esra Erol'da programının işlediği dosyalardan biri olan Dilara Keklik'in nerede kaldığı ve yaşadığı merak ediliyordu. Mukaddes Hanım ve Sabri Bey'in büyük bir üzüntü ile acıdığı 21 yaşındaki Dilara Keklik nerede?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında yaşanan aile dramlarından biri de Keklik ailesinde yaşandı. Anne ve babasının stüdyoya gelerek 3 aydır kızlarından haber alamadıklarını söyleyerek yardım istediği Dİlara Keklik'in nerede olduğu merak ediliyordu. Çalıştığı yerdeki düzensiz saatlerden dolayı farklı davranışlar içerisine girdiği iddia edilen genç kızın arkadaşlarının yönlendirmesiyle tehlikeli ortamlarda çalışmaya başladığı öne sürüldü.

Bir restoranda çalıştığı iddia edilen Dilara Keklik 21 yaşında. Lisanslı karateci. 20 madalyası var. Esra Erol'da programına çıkan anne ve baba kızlarına adeta haykırdı. Gelmeleri için yalvaran ebeveynler sadece kızlarını görmek istediklerini açıkladı.

Annelik hakkını sorgulayan anneye karşı Dilara; "Sizi görmek istemiyorum" yanıtı verdi. 'Senin çalıştığın yeri görmek hakkım' açıklaması yapan Dilara'ya karşısında Esra Erol da yapıcı konuşmalar gerçekleştirdi ancak fayda vermedi.

Mukaddes Hanım Türkiye'deki tüm ailelere seslendiğini belirtti.

Elazığ'da çalıştığını öğrendikleri kızlarını geri getirmek isteyen aileye Dilara; "Bu sizi ilgilendirmez. Oraya gelmiyorum" dedi.

dilara keklik

Dilara keklik için sayısız ihbar olduğu açıklandı. Bir beyefendi de kendisinin saçlarını sarıya boyadığını ve gece saat 1'de gördüğünü söyledi.

Programa yarın devam edilecek.



esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.