Esra Erol'da Eda Altuntaş ve Zeynep Türkyılmaz nerede? Esra Erol onları arıyor

Esra Erol'da Eda Altuntaş ve Zeynep Türkyılmaz nerede? Esra Erol onları arıyor
ATV ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle de Türkiye gündemine damga vuran programı Esra Erol'da bugün de seyircilerinin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele almayı sürdüren başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi bugün iki genç kızın kaybı konusunda çalışmalar yürütmeye başladı. Eda Altuntaş, Zeynep Türkyılmaz ve 17 yaşında S. nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm bilgiler...

Türkiye'nin en çok izlenen proogramlarından biri olmayı sürdüren ve reyting sıralamalarında da birçok prime time yapımını geride bırakan Esra Erol'da bugün de seyircileri ile buluştu. Esra Erol programı açarken Zeynep Manav'ın konuk olacağını söyledi ancak öncesinde İbrahim Bey'i dinlemek istedi. Kızının kaybolduğunu ve iki arkadaşıyla kaçtığını ifade eden acılı baba bir an önce bulunmalarını istedi. Eda Altuntaş, Zeynep Türkyılmaz ve 17 yaşında S. nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Eda Altuntaş ve Zeynep Türkyılmaz nerede?

Bugün Esra Erol'un bulunması konusunda çalışmalar başlattığı Eda Altuntaş 29 Marta günü Niğde'te gelmek için otobüse bindi ancak babasının idiasına göre 03.30 civarında Ankara AŞTİ'de indi. Burada arkadaşlarıyla buluşup ortadan kayboldu. Yanlarında reşit olmayan bir kız daha bulunan Altuntaş ve Türkyılmaz'ın yanında bulunan reşit olmayan kızının ailesi sürekli arayınca eve giden İbrahim Bey burada kapının duvar olduğunu gördü.


Eda Altuntaş ve Zeynep Türkyılmaz


 

Zeynep Eda'yı yönlendiriyor

Yayına bağlanan Eda'nın ablası Elif telefonda yaptığı açıklamada; 'Kardeşim çok temiz biri. Bunları yapacağını düşünmüyorum. Kaç senelik kardeşim. Zeynep öyle biri değil. Bizim eve girip çıkıyordu. O geldiğinde Eda da farklaşıyordu. İzmir'de bir muhasebeci ile tanışmış. Onlara vaatlerde bulunmuşlar' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.