Esra Erol'da Elife Buse Demir kimdir ve nerede? Esra Erol onu arıyor

Esra Erol'da Elife Buse Demir kimdir ve nerede? Esra Erol onu arıyor
Tam kapanmanın ilk gününde haftanın son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Esra Erol'da yine bir kayıp dosyasını daha açtı. Fatma Demir, kızı Elife Buse Demir'in bulunması için Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Elife Buse Demir kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da haftann beşinci bölümüyle ATV ekranlarındaki yerini aldı. Son dönemde birçok kayıp dosyası üzerinde çözüme ulaşan başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi bugün de Elife Buse Demir'i arıyor. Annesi Fatma Demir'in yardım istediği genç kız için çalışmalar başladı. Peki, Esra Erol'da Elife Buse Demir kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Elife Buse Demir kimdir?

12 Mart tarihinde ailesiyle birlikte yaşadığı evden kaçan ve o günden bu yana haber alınamayan Elife Buse Demir 21 yaşında. 1.5 ayı geçkin bir süredir bulunamayan Elife için annesi Fatma Hanım kendisine sarılmak ve onu evine götürmek istiyor. Mersin'de yaşayan Elife'nin de iki kardeşi var. Antalya'da kaybolduğu öğrenildi.

elife buse demir


'Kızımın en yakın arkadaşı telefonuydu'

Fatma Hanım stüdyoya gözyaşları içerisinde geldi. Kızının bulunmasını isteyen Fatma Demir, kaybolmadan önce Elife'nin en yakın arkadaşının telefon olduğunu söyledi. En son kafeye gidip arkadaşlarıyla görüşmek istedi ve ondan sonra haber alamadıklarını anlattı. Çok zor durumda olduklarını, yemek yiyemediklerini kahrolarak anlatan Demir, hayatının baharındaki çocuğuna kavuşmayı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.