Esra Erol'da Esengül Demirdöven kimdir ve nerede? Esra Erol onu arıyor

Esra Erol'da Esengül Demirdöven kimdir ve nerede? Esra Erol onu arıyor
Türkiye'nin kanını donduran olayları ele almaya devam eden Esra Erol'da da yeni bir gün daha başladı. Birbirinden çarpıcı dosyaların işlendiği yayında 3. kuma olarak kaçan Zeynep Manav'ın ardından Esengül Demirdöven'in annesi ve babası kızlarını aramak için stüdyoya geldi. Peki, Esra Erol'da Esengül Demirdöven kimdir? Kocası, boşandıkları gün otobüse bindirip Ömer Özer'e gönderdi. Genç kadın hakkındaki bilinmeyenler haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişinin izlediği bölümleri ile Türkiye gündemine damga vuran Esra Erol'da canlı yayınia izleyicilerinin yine karşısındaydı. Programı açan başarılı sunucu Esra Erol, Tayfur ve Reyhan Barhan çiftini ağırladı. Kızları Esengül için canlı yayın konuğu olan Barhan ailesi, kızlarının nereye gittiğini öğrenmek istediğini söyledi. Bu dosya çok konuşulacak. Hafta başından bu yana çok konuşulan yayınlara bir yenisi daha eklendi. Peki, Esra Erol'da Esengül Demirdöven kimdir ve nerede? Kocası, boşandıkları gün otobüse bindirip Ömer Özer'e gönderdi. Şimdi ise bulunması için araştırılmaya başlandı.


Esengül Demirdöven kimdir?

Esra Erol'da programına anne ve babası tarafından bulunmak üzere çıkılan genç kadının adı bu sayede duyuldu. Kocası Soner Demirdöven'in sözde bir hocanın 'boşanmalısınız' sözü üzerine eşinden ayrılan ve iyi olması vaadiyle de ona kaçtı. Esengül Demirdöven'in 9 Mart'ta eşinden boşandı.

 

esra erol sahte hoca esengül demirdöven



Ömer Özer kimdir?

Soner Demirdöven ve Esengül Demirdöven'in mutluluğu yakalaması adına boşanmalarını söyleyen Ömer Özer, Esra Erol'da programında sorgulanmaya başlandı. Batman'da yaşayan Ömer Özer'e karısını boşandığı gün gönderen Soner Demirdöven'in bu hareketi herkesi şoke etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.